2777
2789
عنوان

روانشناس

106 بازدید | 12 پست

دوستان یه سوال... با یکی از این روانشناسای آنلاین صحبت میکردم هی میگفت اگه اینکارو بکنی مثلا مردم‌میگن خیلی چیپه خیلی خزه... این کلمه چیپ و خز رو چن بااااار تکرار کرد.. 

یه جورایی بهم برخورده.. 

داشت شخصیت منو زیر سواد میبرد یا هشدار میداد بنظرتون؟؟😂

یا من خیلی حساس شدم؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئنی خودش سلامت روحی روانی داشته؟یا شاید میخاسته امروزی حرف بزنه باهات ک ب دلت بشینه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من دوستم‌معروفترین مشاور یک شهر یزرگ بود‌. تو خوابگاه هم اتاق بودیم بی شخصیتترین ادمی بود که میشناسم ...

درسته .. من بهش گفتم‌مثلا من تایید گرفتن از دیگران واسم مهمه.. باید ببینم دیگران چی میگن.. بعد گفت اینکارو بکنی همه‌پشت سرت میگن طرف چه آدم‌خز و چیپیه!!! 

چن بارم تکرار کرد

همش‌فکر میکنم شاید من حساس شدم و اون منظوری نداشته 

روانشناسی ندیدم که از نظر روانی خودش سالم باشه .. باور کن .. پولتو خرج اینانکن .. این کتاب رو بخون هرمشکلی رو خودت درستش می کنی .. زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد .. نویسنده این کتاب علم روانشناسی رو با این کتاب متحول کرد .. حتما بخونش . پولتو خرج این روانشناسای مزخرف نکن ..

مطمئنی خودش سلامت روحی روانی داشته؟یا شاید میخاسته امروزی حرف بزنه باهات ک ب دلت بشینه

خیلییی میگفت و میخندید. خیلی صمیمی حرف میزد.. نمیدونم والا.. بعدش گفت دارم اینطوری باهات حرف میزنم که یادت بمونه 😐

ولی هی فکر میکنم نکنه واقعا چیپم!!! 

ببخشید استارتر عزیز 

یه حاجت بزرگ دارم 

می دونم دل مهربون شماها اگه دعا کنید بهش می رسم 

دعام کنید لطفا (حاجتم رو هم تو امضام نوشتم )

دعام کنید مهر ماه برم دیگه 

از تههه تههه دلتون برام دعا کنید 

نذر کردم اگه قبول شدم امسال سالاد اولیه ببرم برای بچه های کار یا بی سرپرست، یه روزایی هم چلو کباب ببرم

(من شهید ابراهیم هادی رو هم واسطه قرار دادم تا از خدا برام بخواد)

من سختی زیاد کشیدم دعام کنید تا قبول شم شهر خودمون لطفا 🙏🙏🙏

واقعا من می خوام یه روانشناس خوب بشم تا زخم های زندگی آدما رو بهبود ببخشم ، نزارم کسی تنها باشه تو روز سختش،

مثل بعضیا به پول فکر نکنم و اول از همه یه درمانگر خوب باشم 

دعام کنید ❤

هرکی دعا کرد لایک کنه

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

ببخشید استارتر عزیز 

یه حاجت بزرگ دارم 

می دونم دل مهربون شماها اگه دعا کنید بهش می رسم 

دعام کنید لطفا (حاجتم رو هم تو امضام نوشتم )

دعام کنید مهر ماه برم دیگه 

از تههه تههه دلتون برام دعا کنید 

نذر کردم اگه قبول شدم امسال سالاد اولیه ببرم برای بچه های کار یا بی سرپرست، یه روزایی هم چلو کباب ببرم

(من شهید ابراهیم هادی رو هم واسطه قرار دادم تا از خدا برام بخواد)

من سختی زیاد کشیدم دعام کنید تا قبول شم شهر خودمون لطفا 🙏🙏🙏

واقعا من می خوام یه روانشناس خوب بشم تا زخم های زندگی آدما رو بهبود ببخشم ، نزارم کسی تنها باشه تو روز سختش،

مثل بعضیا به پول فکر نکنم و اول از همه یه درمانگر خوب باشم 

دعام کنید ❤

هرکی دعا کرد لایک کنه

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
روانشناسی ندیدم که از نظر روانی خودش سالم باشه .. باور کن .. پولتو خرج اینانکن .. این کتاب رو بخون ه ...

آره دقیقا مخصوصا این روانشناسای آنلاین

میگم حالا که این کلمه خز و چیپ‌ رو بکار برده.. رفته تو مخم.. چیکار کنم از ذهنم در بیاد 😐

روانشناسی ندیدم که از نظر روانی خودش سالم باشه .. باور کن .. پولتو خرج اینانکن .. این کتاب رو بخون ه ...

لطفا جمع نبندید 

تو هر شغلی خوب و بد زیاد داریم ولی خوب ها هم کم نیستن 

دکتر هلاکویی و انوشه و دکتر اسلامی تو خیلی از حرفاشون و درمان شون عمل خوبی دارن 

یا خانم دکتر های جدید

شاید کم داریم روانشناس خوب ولی نذار نیستیم کلا