2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشگله

رنگای دیگه نداره ؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
نه عزیزم فقط مشکی مونده

ممنون عزیزم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بله

میتونم یه چن تا سوال بپرسم ازت؟

من خودم تهرانی هستم ولی دوس پسر سیستانیه ینی اصالتا ولی خونشون تهرانه ۴-۵ساله اومدن تهران 

من با خودش اوکیم ولی به نظرت چقد اختلاف فرهنگی بین خانواده هامون میتونه باشه

دیدی دلشوره هام بیجا نبودن💔
میتونم یه چن تا سوال بپرسم ازت؟ من خودم تهرانی هستم ولی دوس پسر سیستانیه ینی اصالتا ولی خونشون تهرا ...

عزیزم خب خیلی تفاوته بین کسی که سیستان بزرگ شده و کسی که فقط اصالتا سیستانی هست ولی خب پدرومادرش احتمالا بیشتر به فرهنگ مانزدیک باشن

عزیزم خب خیلی تفاوته بین کسی که سیستان بزرگ شده و کسی که فقط اصالتا سیستانی هست ولی خب پدرومادرش احت ...

پدر مادرش کاملا سیستانی هستن حتی توی خونه به این زبان حرف میزنن حالا به نظرت یه مشکل خواهیم خورد بعدها توی زندگی

دیدی دلشوره هام بیجا نبودن💔
پدر مادرش کاملا سیستانی هستن حتی توی خونه به این زبان حرف میزنن حالا به نظرت یه مشکل خواهیم خورد بعد ...

نمیشه قطعی گفت ولی کلا فرهنگ ماطوریه پسرا خیلی به حرف خانوادشون هستن البته اکثرشون