2777
2789
عنوان

خستم خسته

233 بازدید | 8 پست

دخترم دوماهش ۲۵روزه اس خواب نداره شبا منم صبحا با بزرگه درگیرم ناهار شام لباس و .... به اندازه کافی خسته میشم  

رفلکس داره شیر کم میخوره موقعی ام که خوابش روزا بزرگه انقدر حرف میزنه یا سروصدا میکنه بیدار میشه نمیزاره نه اون استراحت کنه نه من فقط میگه یک سره بازی 

رفلکسم داره کوچیک 

میدونم میگذره ها ولی تا بگذره به نظرم نابود میشم بیاین دلداریم بدین 

عزیزم خدا کمکت کنه حل میشه یه روز به این روزات میهندی من دو سال خواب شب نداشتم ولی الان راحتم تو هم ...

بچه تون چند ساله اس واقعا احتیاج دارم هم صحب داشته باشم الان داغونم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان دو سال و شش ماهه تازه شش ماهه راحت شدم

منم تازه راحت شده بودم دیگه سه سالشه بزرگه میخورد میخوابید باهم بازی میکردیم بیرون میرفتیم 

ولی ناخواسته یهو همه چی بهم ریخت جوری که دیگه بزرگه میگه تو لباسمو درار یا نمیره دستشویی یا میگه تو غذا بده مستقل بودا کاملولی از وقتی دومی اومد استقلالشو از دست داده

منم تازه راحت شده بودم دیگه سه سالشه بزرگه میخورد میخوابید باهم بازی میکردیم بیرون میرفتیم  ول ...

ای خدا . من تازه اقدام کردم واسه دومی ولی هنوز مثبت نشده . پس دوباره روز از نو میشه روزی هم از نو . واااااای چه میشه کرد دیگه . بچه ها هم تنهایی سختشونه

ای خدا . من تازه اقدام کردم واسه دومی ولی هنوز مثبت نشده . پس دوباره روز از نو میشه روزی هم از نو . ...

من نمیخواستم اصلا ولی دیکه نمیخوام شوهرمو میفرستم وازکتومی

2790
2778
2791
2779
2792