2777
2789
عنوان

سرطان تیرویید

1181 بازدید | 20 پست

من ۱۲ روزه عمل تیرویید داشتم هنوز جواب پاتولوژی نیومده ولی قبلا توی نمونه برداری پاپیلاری تیرویید تشخیص دادن به نطرتون واکسن کرونا میزنن برام یا نه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم هنوز جواب پانولوژی نیومده سه سانت بود

منم شهریور ماه پارسال عمل کردم که جواب نمونه برداری  سرطان ‌پاپیلاری بود و جواب پاتولوژی هم سرطان پاپیلاری  .که بعد ۳ ماه ید درمانی شدم .وضعیت لنف های گردنت چطوره؟

منم شهریور ماه پارسال عمل کردم که جواب نمونه برداری  سرطان ‌پاپیلاری بود و جواب پاتولوژی هم سرط ...

درخواست دوستی براتون فرستادم من هم پیش دکتر شفیعی عمل کردم چند تا سوال داشتم 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز
منم شهریور ماه پارسال عمل کردم که جواب نمونه برداری  سرطان ‌پاپیلاری بود و جواب پاتولوژی هم سرط ...

نمیدونم قبلا که نمونه برداری کردم توی سونو نوشته بود در حد سونوگرافی چیزی توی لنف مشاهده نشده

ببخشید شما چند سانت بود

در رابطه با کلسیم هم چون تازه جراحی کردی باید ی مدت موقت بخوری کم کم کمش میکنن تا ازمایش بدی نرمال باشه قطع میکنی .چون پاراتیروئید رو برنداشتی موقته مصرفش من یک ماه مصرف کردم

در رابطه با کلسیم هم چون تازه جراحی کردی باید ی مدت موقت بخوری کم کم کمش میکنن تا ازمایش بدی نرمال ب ...

بله من دکتر گفته تا ۵ روز دیگه مصرف کنم تا جواب پاتولوژی بیاد و بعد قطع کنم الان روزی یه دونه میخورم و هیچ علایمی کمبود کلسیم ندارم ولی ۳ روز اول کمی پاهام گز گزمیکرد که دوتا میخوردم ولی دکتر گفت کمش کنم که الان یه دونه میخورم و مشکلی ندارم

مادرشوهرم از خرداد مشکل تیروئید داشت پر کار بود و لرز زیاد داشت

تا اینکه کرونا گرفت تشدید شد

چند روز پیش واکسن آنفولانزا زد و از اون موقع گردن و دست دردش خوب نشد لرز زیادی داشت

آزمایش داد

عفونت شدید داشت

گلوش تورم کرد

دکتر فرستاد سونو 

یکی غده ها خوب یکی مشخص نبود

فرستاده آزمایش منتظر جواب آزمایشیم 

همینجور ک شما گفتید تست داده

بنظرت عمل بخواد؟