نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 عنوان باورم نمیشه 138 بازدید | 11 پست من چند ماه ترشحتخمک گذاری ندارم۲ هفته است دارم روغن سیاهدونه میزنم امروز کلی ترشح تخمگذاری دیدم درد تخمدان هم دارمامشب باید برم اقدام یعنی ؟ 1400/05/23 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_delaram_dayan_s عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 برررررو به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 برررررو وای دعام کنه تروخدا خسته شدم از انتظار
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 برررررو ترشحم مثل سفیده تخم مرغه وکشدار همونه دیگه اره ؟
s_delaram_dayan_s عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 برررررو من دوماه دیگه باید اقدام کنم ولی پریودیم نامنظمه نمیدونم چیکار کنم تا این دوماه منظم شه به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 روغنو چجوری استفاده میکنی؟ میزنمبه زیر شکمم ماساژ میدم
s_delaram_dayan_s عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 ترشحم مثل سفیده تخم مرغه وکشدار همونه دیگه اره ؟ اره انشالله ک مامان شی خبرشو بدی به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 وای دعام کنه تروخدا خسته شدم از انتظار عزیزم انشالله به همین زودی تایپ مامان شدنتو بزنی،واسه منم دعا کن به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 من دوماه دیگه باید اقدام کنم ولی پریودیم نامنظمه نمیدونم چیکار کنم تا این دوماه منظم شه روغن سباهدونه اصل گیر بیا. خیلی خوبه واقعا میدونی چند ماهه ترشح تخمگکذاری ندارم من الان دیدم خیلی خوشحال شدم
نرگس۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5635 عزیزم انشالله به همین زودی تایپ مامان شدنتو بزنی،واسه منم دعا کن انشالله عزیزم همچنین شما عزیز دلم
s_delaram_dayan_s عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 روغن سباهدونه اصل گیر بیا. خیلی خوبه واقعا میدونی چند ماهه ترشح تخمگکذاری ندارم من الا ... واسه پری خوبه؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 انشالله عزیزم همچنین شما عزیز دلم مرسی خاهری به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)