2777
2789
عنوان

چند نفر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست

می‌دونی بنظرم دلایل زیاد داره مثلا چون آدمها بخیل شدن 

برفرض خودش یا بچش به جایی نرسیده یا یه آرزوش برآورده نشده یا سختی کشیده حالا مثلا حاضر نیست ببینه بچه یه آشناییش به جایی برسه یا بچه خودش سختی نکشه یا فلانی راحت زندگی کنه (از هرراهی هم برای ضربه زدن استفاده می‌کنه از مادر بزرگ پدر بزرگ بگیر تا عمو و دایی و حتی خود والدین مثل پدر )

حالا این باعث میشه نه خودش از زندگیش لذت ببره نه بذاره اون طرف زندگیشو بکنه 

یا حسود هستن ، اینقدر چشمو هم چشمی می‌کنه که تهش هیچی نیست 

و...

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
می‌دونی بنظرم دلایل زیاد داره مثلا چون آدمها بخیل شدن  برفرض خودش یا بچش به جایی نرسیده یا یه ...

ب نظر من هر کسی ی مشکلی داره حتی اونی ک فک میکنی غرق خوشبختیه

باز میشه این در صبح میشه این شب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ چه خوب هیچ مشکلی نداری؟ احیانا قرار نیس در آینده شاهد اتفاقات بد باشی؟من ک تا شاد بودم این ...

باید دیدتو تغییر بدی،من به هرچی مستحقش بودم رسیدم،یقینا در آینده هم ممکنه شاهد اتفاقات بد باشم،ولی استوار و محکم همچون تا امروز ادامه میدم،هرچیزی بهترینش باید برای من باشه،اگه نشد،یعنی بهترین نبوده

مهم نیس تو چه موقعیتی باشی . مهم اینه تو فکر و ذهنت چیه . 

خیلی شعاریه

زندگی بدبخت بیچاره هارو ندیدین

کسی ک لنگ آب و نون و قرص و دارو ی جای خواب هست اصلا نمیدونه آرزو و رویا چیه

نمیتونم از رو ظاهر بگم. بنظرم هرکسی مشکل خودشو دار

وایی تو خیلی عاقلانه کامنت میزاری درمورد حرفت فک میکنی ایول

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خیلی شعاریه زندگی بدبخت بیچاره هارو ندیدین کسی ک لنگ آب و نون و قرص و دارو ی جای خواب هست اصلا نمی ...

من خودم جزو همون ادما بودم. از یه جایی ب بعد زندگیمو تغییر دادم . برای شاد بودن نباید متتظر فرصت بود . من با تمام وجود خوشبختم چون لیاقتش رو دارم‌ . من فکر فقیر و بیماری داشتم . ولی از زمانی ک افکازم عوض شد تمام جهان تغییز کردبرام

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من خودم جزو همون ادما بودم. از یه جایی ب بعد زندگیمو تغییر دادم . برای شاد بودن نباید متتظر فرصت بود ...

چ جوری میشه آخه تا صبح فکر کن پولدار میشی سالم میشی خوشگل میشی خوشبخت میشی میشه؟؟؟مگه به فکره

چ جوری میشه آخه تا صبح فکر کن پولدار میشی سالم میشی خوشگل میشی خوشبخت میشی میشه؟؟؟مگه به فکره

اره همه چیز ب فکره .

من چهره م رو الان دوست دارم . هر چند از مظز دیگران زشت باشم .

اصلا کی تعیین میکنه خوشگلی و زشتی ینی چی !!

من افریده ی دست خدام . خدا چیز زشت نیافریده هرگز ...

مهم اینه که ما چه نگاهی داشته باشیم ..

من زمانی که میگفتم فقیریم نداریم و ... واقعا روز ب روز فقیر تر میشدیم.. از ی جایی ب بعد گفتم چرا ؟؟؟؟ چرا فقیر باشم؟؟؟ خدا این همه نعمت افریده سفره ب این قشنکی پهن کرده چرا من لذت نبرم؟؟؟ من لیاقتشو دارم 

من پولدار میشم 

من ب همه چی  میرسم ...

خدا هم‌ دونه دونه جلو پام راه گذاشت .. سر نخ هارو گرفتم ... 

الان خوشبخت ترینم . اروم‌ترینم ‌... 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️