2777
2789
عنوان

کمک به مدرسه

271 بازدید | 27 پست

هرساله مدارس کمک به مدرسه میخوام و هرساله وضع ما همینه پدرم نمیده خودش هم نمیره مدرسه یا بچه ها خودش با مدیر اینها صحبت کنه مادرم رو میفرسته مامانم میگه ملی خجالت کشیدم امروز جلوی مادرت همه داشتن پول میدادم فقط این من بودم های برو پیش این مدیر این معاون گردن کج کن آخر هم زنگ زده بابام به اونها گفته نامه بنویسید کمک به مدرسه میخواهید میبرم وزارت خونه اونها هم ندادن مدیر گفته وزارت خونه به ما پول نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق قانون پدرتون درست میگن

ولی بودجه کم هست ومدرسه خرج داره

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

از حرف پدرت خوشم اومد ، والا ما هم نمیخواسنیم کمک کنیم مجبور کردن ، اگه همه مثل پدرت بگن که نامه بدی ...

ولی جدی همینه این همه اجبار و زوری که روی اولیا میزارم رو اگه روی وزارت خونه بزارن هم مشکل خودشون حل میشه هم اولیا ها

ببین حق با باباته هر سال خود آموزش پرورش میگه مدرسه نباید بگیره ولی مدرسه هم کار خودشو میکنه.

ولی مامانتم حق داره چون یه جوری برخورد میکنن انگار مثلا طرف بد بخت نمیده بابا بعضیا زیر بار حر ف زور نمیرن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

از حرف پدرت خوشم اومد ، والا ما هم نمیخواسنیم کمک کنیم مجبور کردن ، اگه همه مثل پدرت بگن که نامه بدی ...

دقیقاً اگه همه ندن درست میشه ولی آنقدر از این مادرای بادمجون دور قاب چین زیاده که آدم مجبوره بده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

مدرسه غلط میکنه کمک میخواد من که با این وضع مالیم خوبه هیچ وقت ندادم مگه مدرسه دولتی چکار میکنن برای بچه ها اونقدر ها آموزش پرورش بودجه بهشون میده از ما توقع دارن واسه ساخت دو تا کلاس کانکسی که دختر خودم یک سال توش بود تا وقتی گرم بود از گرما توش پختن سردم شدن از سرما توش یخ زدن

کمک به مدرسه رو که باید دادمدارس دولتی و هیات امنایی با پول خود دانش آموزا میچرخهتو جیب اونا نمیره

مدیر هم این رو گفته

مادرم حرفی ندارم میگه بدیم با اینکه خودمون الان دستمون خیلی خالیه

ولی پدرم قبول نمیکنه میگه من از کجا بیارم

تا خرتناق زیر قرض و وام و مدرسه هم که خودش هزار هزینه هست پول سرویس پول خوراکی و...

تازه من هم دانشجو ام

بچه ها مدارس هزار تومنم سرانه نمی گیرن من از نزدیک شاهد بودم پارسال که پول قبضهای مدرسه فاضلاب وسایل مصرفی همه و همه از محل مشارکتا تامین میشد و البته اولیایی بودن که چند برابر پول تعیین شده رو می دادن و در مقابل اولیایی هم بودن که واقعا همون مقدار رو هم نمی تونستن پرداخت کتن

اسی هیچ ایرادی نداره مدیران مدارس درک می کنن نگران نباش