2777
2789

من رویام اینه که....ی مرد قد بلند خوشگل خوش تیپ هیکلی چشم سبز پولدار و مغرور (ولی ن برای من)بیاد عاشقم شه منو بچمو همینجوری قبول کنه

(من فقد تا دهم خوندم...قیافم معمولیه ....22سالمه....ی بچه دوساله دارم و البته ی شوهر نامردم دارم....)

بعد طلاقمو بگیرمو اون ازم درخواست ازدواج کنه و باهم برررریم ترکیه یا ی کشور دیگه....خیلی عاشقم باشه هیچوقت تنهام نزاره انقدر بهم محبت کنه ک سیراب شم....بچمو هم دوس داشته باشه....خلاصه برام کم نزاره مرررد باشه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

از امستردام بت بگم🥺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

رمان زیاد میخونی؟🤣

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

ی شوهر دارم واسه ی بشقاب غذا منت میزاره صب تا شب کلفتیشو میکنم هیچی کم نمیزارم براش اخر میگم سالی بهم سه ملیون بده برا خرید لباس میگه ندارم الکییی و نمیده....سالی هشصد بزور ازش میگیرم

ینی چی

از هلند از رفتنم ب اونجا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

حق داری خسیسی خیلی بده

منم دلم میخواد همین الان یه پسر ۴ساله سالم و صالح و عالی داشته باشم و یه دختر ۱ساله سالم و صالح و عالی بعد هرروز تیپ بزنیم با دوچرخه یا اسکیت بریم خونه مامانم اینا هی بهشون بگم نکن بچه عه

خودمم تو شغلی ک مدنظرمه حسابی پیشرفت کرده باشم هعی...

حق داری خسیسی خیلی بده منم دلم میخواد همین الان یه پسر ۴ساله سالم و صالح و عالی داشته باشم و یه دخت ...

منم بچه دوس دارم اما ب شرطی ک پول دلشته باشم براش لباستی قسنگ بپوشم یا بهترین خوراکیا یا ببرمش شهربازی گردش کلاس....ولی بچم هیچکدوم اینارو تجربه نمیکنع...