2777
2789
عنوان

حس عذاب وجدان

68 بازدید | 7 پست

بچا ها یه حس عذاب وجدان بدی دارم.. منتو ۱۱ یا ۱۲ سالگی متوجه شدم ساعت مچیه گرون قیمت یکی از مردهای فامیل رو وقتی بچه های فامیل داشتن بازی میکردن گذاشتن تو کیف مدرسه ی من... 

نمیدونم‌چرا زبون نداشتم یا ترسیدم یا چه اتفاقی افتاد که این قضیه رو ترسیدم به کسی بگم

و اون ساعت رو سالها نگهش داشتم

کمی بزرگتر ک شدم انداختمش دور

الان شاید نزدیک ۲۰ سال میگذره اما حس عذاب وجدان دارم

چیکار کنم؟؟

شماره اون آقا رو ندارم و بهش دسترسی ندارم.. اگرم دسترسی پیدا کنم...

حتی فکر میکنم اگه بهش بگم این اتفاق افتاده آبروم رو میبره و باعث مفسده میشه

بنظرتون چطور با این حس حق الناس کنار بیام؟؟؟؟؟

شما که بچه بودی چه مفسده ای اخه بچه متوجه نمیشه...چون اگر صاحب حق باشه باید از خودش حلالیت بگیری

بعدم اگر واقعا خیلی بد میشه جاش رد مظالم بده

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
شما که بچه بودی چه مفسده ای اخه بچه متوجه نمیشه...چون اگر صاحب حق باشه باید از خودش حلالیت بگیری ...

بله درسته... ولی چون وقتی ساعت رو دور انداختم دیگه سنم بیشتر بود و بالای بیست سال سن داشتم.. واسه همین همش حس میکنم شبیه دزدی بوده انگار.. حق الناسی گردنم‌نیست یعنی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته... ولی چون وقتی ساعت رو دور انداختم دیگه سنم بیشتر بود و بالای بیست سال سن داشتم.. واسه هم ...

خب الان که بزرگ بودی باید میرسوندی دستش ناشناس حداقل که ابروتم حفظ بشه...

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
خب الان که بزرگ بودی باید میرسوندی دستش ناشناس حداقل که ابروتم حفظ بشه...

آره حالا نمیدونم چیکار کنم؟ اگه اون موقع هم دستش میرسوندم بازم واسم بد میشد... طرف خیلی هم پولداره وضعش خوبه ولی بازم بالاخره یا حس بدی اومده سراغم... الان که ۲۰ سال گذشته

اگر رد مظالم بدم حل میشه ؟؟؟

به نظرم اندازه پول ساعته یه پولی کمک کن به نیازمند انشاالله خدا ببخشه