2777
2789
عنوان

شیما استایل

| مشاهده متن کامل بحث + 5325 بازدید | 70 پست

با سند و مدرک گفته؟؟

من امین فردینو نمیشناسم تو همین نی نی سایت اسمشو شنیدم ولی حس میکنم چاخان میکنه حرف مفت میزنه برا جذب فالوره همه کاراش

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم،الان ساعت ۱۰۴۰دقیقه ۱۸ شهریوره دلم گرفتههههه همه چی خیلی گرون شدههه خدایا زودتر نوبت وامم بشه تا یسری چیزا برا جهیزیم بگیرم خداشکرت ک بازم بهم نگاه میکنی مثل همیشه❤️خدایاشکرت ک قرعه کشی بهم افتاد شکرتتتتتتتتت عاشقتممممم💋❤️همیشه انگیزم و امیدم بخودتهههههه

سه بار ازد کردن مگه ابرو بریه؟

نخیر اینکه الکی بگه ازدواج نکردم و متولد ۷۶ هستم ابرو بریه سر مردم رو شیره مالیدنه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی هنوز دندون پزشک نیست از سال ۲۰۱۱ترم ۳دوندون پزشکی مونده نمیتونه پاس کنه ..یه بارم عکس از مطب ...

خب پس چطورازهندمیاد این میره استقبالش گریه وبوس وبغل🤔اداشونه بی مصبا 🚶‍♀️

انرژی مثبتشونم💕
با سند و مدرک گفته؟؟ من امین فردینو نمیشناسم تو همین نی نی سایت اسمشو شنیدم ولی حس میکنم چاخان میکن ...

همه خرفاش با سندو مدرکه هرچی گفته درست بوده تا الان که حالا این موضوع رو نمیدونم

نخیر اینکه الکی بگه ازدواج نکردم و متولد ۷۶ هستم ابرو بریه سر مردم رو شیره مالیدنه

میدونی من حتی این شیمایی ک میگی و نمیشناسم

ولی حتی اگه ازدواجشو سنشو دروغ گفته باشه بنظرم مهم نیس بخش خصوصیه زندگیشه 

مگه مردم بخاطر متاهل بودنش فالوش کردن یا سال تولدش؟ ک دروغش بخواد مهم باشه؟

ببین این یه اصله آدم وقتی خوشحاله و خوشبخته دیگه اصلا وقت نمیکنه هی بخواد فیلم و استوری بزاره دم به دیقه

چرا چون تو لحظس چرا باید خوشیشو ول کنه بیاد تو گوشی، ولی این بلاگرا ۲۴ در حال عکس و استوری گذاشتنن 

اصلا جور درنمیاد 

میگی ن !! خودتو نگا کن اصلا متوجه گذر زمان نمیشی وقتی مشغولی و شادی چه برسه هی بخوای تو گوشی باشی؛ پس اینا چیزی جز شو نیس و مردم ما اینارو پولدار میکنن با هر فالو و ویو از پیجاشون

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
ببین این یه اصله آدم وقتی خوشحاله و خوشبخته دیگه اصلا وقت نمیکنه هی بخواد فیلم و استوری بزاره دم به ...

اره دقیقا همینه حتی میگفت چدرم‌کارخانه داره درجالی که کود فروشی داره وشعل شریفیه ولی اینکه دروغ بگی زشته ..