2821
2789
عنوان

پول تو جیبی

122 بازدید | 11 پست

سلام گلا خوبید؟ میخواستم بدونم چجوری از شوهراتون پول میگیرید با چه ترفندی پس انداز میکنید اصلا شوهرتون چقد بهتون پول میده ماهیانه دریافت میکنید یا روزانه ؟؟ می‌خوام بدونم شوهر من هر موقع من ازش در خواست کنم میگه ندارم با همه رودربایستی داره بغیر من اینو وظیفه خودش نمی‌دونه لباس هم بخوام میگه داری دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا مثه شوهر من با این تفاوت که خودش هرچی بخوام میخره ولی به من نمیده😞

واسه من اینجوری نیس نه بخودم میده نه میخره اگرم بخره حالا چی بشه سالی یه بار دو ساله عروسی کردم حتی عید هارو هم بهونه کرونا خرید نکردم من دوست دارم ماهیانه بهم پول بده اوایل میداد تا اینکه از همین عید به الان نداده من بهم بر میخوره خب دوست دارم پول تو جیبم باشه جایی رفتم لااقل پول تاکسی چیزی داشته باشم اصلا ماشین زد تو خیابون پول داشته باشم برم بیمارستان اه اعصابم خورده بهش هم میگم فردا باز روز از نو 

البته موقع حقوق یه مقداری میده منم واس روزایی ک پولمون ته میکشه  خرج خونه میکنم

منم قبلا که میداد پول نداشتنی میدادم بهش بد عادت شده مثلا الان شهرستان داشتم میومدم با مادرم بهم پول نداد گفت عیدی هات چیکار کردی اونو ببر منم مجبور شدم عیدی هام که پس انداز کرده بودم بیارم با خودم که با بچه پول همراهم باشه دکتری پوشکی چیزی اینم حال روز من