doktar مدیر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 1793 عنوان چرا همه تو این روزا افسردن؟ ☹️ | مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 77 پست دیگه از زندگی رد دادم😖 1400/05/22 | 21:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doktar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 1793 جنگ فقر اقتصاد داغون گرونی بیماری مرگ ومیر مشکلات باروری مشکلات خانوادگی&n ... 😭
دربین_شیارهای_مغزم عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 1654 شرایط لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 زندگی خیلی تکراری شده برای من که یا اتاق یا دشوری یا اتاق یا دشوری 😐دیگه پاهام جای دیگه رو یادش رفته 😑🗡 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
سـیندرلاجون عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 1743 احساس میکنم همه به زور و بخاطر دل عزیزاشون زندگی رو ادامه میدنوگرنه اگه دست خودشون بود خودشونو خلاص میکردن
alpha2000 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 1950 کجا زندگی میکنیم بنظرت? واسه این فقط این نیست When u have a dream to chase nothing can stop u
بانوی_کوچک۱۹ عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 11318 همه اینارو خلاصه کنی چی میشه? افسردگی وبدبختی🙂💔 فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 ابدولله ماننسی حسینا.
دربین_شیارهای_مغزم عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 1654 کجا زندگی میکنیم بنظرت? واسه این تو ی وضعیتی هستیم همگی داریم کمک میخواییم از باقی کشورا👩🏻🦯 لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
doktar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 1793 منم. شب تولدمه. فقط دوستام تبریک گفتن. خیلی ناراحتم شوهرم مطمعنم یادش نیس. دلم گرفته. کلی آرزو دارم ... تولدت مبارک
reyhan_۲ عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 3477 تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19343 دیگ ب جای سلام، خوبیباید ب هم بگیم، سلام، زنده ای؟ 😑😂 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....
گوگولی۵۶ عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 559 انرژیاتون خیلی منفیه😐 من بای خداجونم شکرت واسه همه چی😍🤲🏻فدات بشم من
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 منم. شب تولدمه. فقط دوستام تبریک گفتن. خیلی ناراحتم شوهرم مطمعنم یادش نیس. دلم گرفته. کلی آرزو دارم ... من ی ماه قبل براش شروع میکنم😑🗡😂بیچاره بخوادم یادش نمیره ازبس براش یاداوری میکنم ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
doktar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 1793 تو ی وضعیتی هستیم همگی داریم کمک میخواییم از باقی کشورا👩🏻🦯 دیگه میخوام از زندگی لفت بدم 😭
بی_نام11 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3141 دلیلش کاملا مشخص و واضحه، هیچکس حالش خوب نیست هیچکس! همه افسرده شدن از بس تو خونه موندن، خسته شدن، حالشون بده از بس خبرای بد شنیدن، همه عصبی شدن همه... و سرانجام در برابر همه چشمها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشمهایی که دزدها را دیده بود.