سلام دوستان ... دیروز اتفاقی دیدم پشت گوش چپ پسر ۱۵ ماهم یه چیزی مثل نخود دراومده .. رفتم نت اونقدر ترسیدم..بردمش اطفال گفت تورم غده لنفاویه . دو ماه دیگه بیار.. بعد پرسید تازگی مریض اینا نبود که تقریبا سه هفته قبل سرمای شدید خوردو از طرفی دو هفته قبل دندون دراورد... بازم نگرانم . تجربه دارین من کلا وسواسی و حساسم نگرانم ..لطفا راهنمایی کنید .تجربهاتون رو بگین ممنون
برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️
چیزی نیس بخاطر عفونت گاهی تورم می کنن که با دارو رفع میشه! چیز معمولیه نترسید، خودمونم زیر گلو و کشابه رانمون داریم که گاهی یکم تورم می کنن! چون بچه اس به چشم اومده
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله
💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰