2777
2789
عنوان

تورم پشت گوش

847 بازدید | 32 پست

سلام دوستان ... دیروز اتفاقی دیدم پشت گوش چپ پسر ۱۵ ماهم یه چیزی مثل نخود دراومده .. رفتم نت اونقدر ترسیدم..بردمش اطفال گفت تورم غده لنفاویه . دو ماه دیگه بیار.. بعد پرسید تازگی مریض اینا نبود که تقریبا سه هفته قبل سرمای شدید خوردو از طرفی دو هفته قبل دندون دراورد... بازم نگرانم . تجربه دارین من کلا وسواسی و حساسم نگرانم ..لطفا راهنمایی کنید .تجربهاتون رو بگین ممنون

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزی نیس بخاطر عفونت گاهی تورم می کنن که با دارو رفع میشه! چیز معمولیه نترسید، خودمونم زیر گلو و کشابه رانمون داریم که گاهی یکم تورم می کنن! چون بچه اس به چشم اومده

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

اصلا اصلا اصلا نگران نباش

فقط دستش نزن خودش خوب میشه

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
اصلا نترس  پسر منم اندازه عدس بود بردم دکتر گفت دست بهش نزن خودش خوب میشه

چند وقتش بود ... چقدر زمان برد خوب بشه .. به من گفت دوباره بیار میترسم

منم گوشمو سوراخ کردم اینجوری شد  چون سرما خوردگی داشته دلیلش همینه  اصلا نگران نباشید غد ...

درسته ... چقدر طول میکشه بره 

چیزی نیس بخاطر عفونت گاهی تورم می کنن که با دارو رفع میشه! چیز معمولیه نترسید، خودمونم زیر گلو و کشا ...

دارو اینا نداد... چقدر طول کشید بره .. دارو چی بدم

چند وقتش بود ... چقدر زمان برد خوب بشه .. به من گفت دوباره بیار میترسم

سه چهار سال پیش بود فکر کنم ۶ سالش بود اون موقع یادم نیست زود خوب شد دو هفته اینا

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
اصلا اصلا اصلا نگران نباش فقط دستش نزن خودش خوب میشه

دو روزه فهمیدم ... هی میگم ببینم رفته یا نه

سه چهار سال پیش بود فکر کنم ۶ سالش بود اون موقع یادم نیست زود خوب شد دو هفته اینا

حالا من نمی دونم برای پسر من کی بوجود اومده ... 

ی مقدار زمان میبره  کم کم رفع میشه ۴ ۵ هفته  نگران نباش مامان ِ مهربون😍

ممنون عزیز دلم ... برای دعا کن اضطرابم خوب بشه ... خودم درگیری روحی دارم استرس اضطراب...