2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
بخدا ینی همه جوره سمتم اومدن‌..مجازیم نه واقعی از شاغل تا بیکار از تحصیل کزده تا دیپلمه از پولدار ...

یکمش شانسه یکمش زرنگی خودت 

آدمی ک قصدش خوش گذرونی باشه از دور داد میزنه 

ازدواج از دوستیم زیاده 

خیلی از دوستای من با دوست پسراشون ازدواج کردن ..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکمش شانسه یکمش زرنگی خودت  آدمی ک قصدش خوش گذرونی باشه از دور داد میزنه  ازدواج از دوست ...

جالبش اینجاس که حرف ازدواجم مبزنن ک فکر کنی جدی هستن ولی یهو رابطه میخوان

خب ۴ سال چرا؟  قصدش تو یکی دو سال اول معلوم میشه دیگه

دانشجو بود و بعدش سرباز شد منتظر اینا بودیم...ولی بعدش همش گفت درآمدم کمه میترسم خانوادم پشتم نیستن....بهونه

جالبش اینجاس که حرف ازدواجم مبزنن ک فکر کنی جدی هستن ولی یهو رابطه میخوان

خب عزیزم شما ک بچه نیستی 

میدونی الکی میگن 

کسی اینجوری بود سریع کات کن 

۴ سال چرا پای ی نفر موندی؟ 

منم با کسی ۴ سال بودم دقیقا با همین وضع

من به سختی ازش جدا شدم. با مریضی با درد. اخه عاشقش بودم. الان هم میگه من عاشقتم اما کدوم عشق؟ نه زنگ میزنه؟ نه به خانواده اش میگه؟ فقط ادعا داره. دوشب پیش بهش گفتم بیا حرف بزنیم. فرداش گفته ببخشید خواب بودم. دیشبم پیام نداده. امشبم معلوم نیست. 

میخوام بگم تا کی انتظار بکشم؟ تا کی چشمم به گوشیم باشه التماس یه پیام کنم؟ واقعا نیاز دارم کسی باشه. باهاش زندگی کنم. از ته وجودم درد میکشم.

بی حیایی نه‌‌...روم‌نمیشه یا اینکه فکر کنن هیچکس منو نخواسته ک پناه بردم ب اون سایت در صورتیکه اینج ...

میفهمم عزیزم .کاشکی مشکلات جونا حل بشه .باور کن سر ها هم تو شرایط روحی بدی هستن و دلشون یه همزبون میخواد ولی خب وحشت دارن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
دانشجو بود و بعدش سرباز شد منتظر اینا بودیم...ولی بعدش همش گفت درآمدم کمه میترسم خانوادم پشتم نیستن. ...

اینا همش تجربه س

ب نظرم سعی کن شاغل بشی

دوستم بیمارستان کار میکنه همین چن روز پیش یه پسره رو برا ازدواج معرفی کردن بهش و رفتن بیرون همو دیدن 

خانواده ی من زیاد به فکر ازدواج بچه هاشون نیستن

خواهر بزرگ‌ترمم مجرده با اینکه شرایطش خ خوبه 

من خودم پیدا کردم 

البته هنوز دوستیم ولی دوست پسرم خ خوبه 

بخونش از امشبم بخون  تو تل سرچ کنی کتاب زنان زیرک فایل صوتیش میاد همزمان نی نی سایتی به اونم ...

سلام خوبید خاستم بگم همونشب دانلود کردم زنان زیرک رو ۴۰ ۵۰ صفحه که خوندم انقدر عاشقش شدم که گفتم حیفه اینجوزی بخونمش و حیفه که یکبار بخونم‌...از دیجی سفارش دادم کتابشو تا قشنک هایلایت هم بکنم....خیلی ممنونم❤️❤️

سلام خوبید خاستم بگم همونشب دانلود کردم زنان زیرک رو ۴۰ ۵۰ صفحه که خوندم انقدر عاشقش شدم که گفتم حیف ...

خداروشکر که راضی بودی ، خیلییی خوشحال شدم برات خوب بوده و مفید بودم😍😍😍😍😍🌹🏵🌺🏵🌻

.