2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال بپرسم میشه ناراحت نشین؟ سایت همدم سر زدین؟ به ازدواج های اینترنتی و اشنایی های سایت ها موا ...

راستش از دنیای مجازی میترسم. و یا اینکه بعدا از لون ادم حرف بشنوم که دنبال شوهر بودی اومدی اون سایت

اوناییو فقط فالو کن که ادم حسابین کسی مزاحمت شد دیگه جوابشو نده با هیچکسم صمیمی نشو که ازت سو استفاد ...

پیج دارم

ولی راستش ادم حسابیم فالو کرده باز فقط پیشنهاد دوستی و رابطه خواسته ادمایی که صبح تا شب سرکار بودن و موفق بودن حتی.....

لیسانس دارم ولی فعلا شغلی ندارم و قبلا تا چندماه پیش شاغل بودم

ببین مجازی همیشه هم بد نیس

من با دوست پسرم تو مجازی آشنا شدم و قصدشم ازدواجه 

فقط چون من محصلم و تازه آشنا شدیم قراره ی مدت دوست باشیم تا بعد 

شاید کیسایی ک انتخاب میکنی مناسب نیستن

راستش از دنیای مجازی میترسم. و یا اینکه بعدا از لون ادم حرف بشنوم که دنبال شوهر بودی اومدی اون سایت

راستش من خیلی دلم میخواست دخترا و پسرا رو باهم اشنا کنم .خودم متاهلم .ولی خب اعضای این سایت که اصلا موافق نیستن ولی به نظرم وقتی الان ارتباط اجتماعی ها محدود شده شبکه های اجتماعی خیلی میتونن کمک کنن .از طرفی باید همون اول خانوداه ها درجریان باشن که اصلا فرصت سو استفاده به هیچ کسی داده نشه .اینوری هم نیست که فقط پسرها سواستفاده کنن .خیلی دخترا هم هستن که فقط اذیت میکنن.

البته چون راه و روشش خیلی تازه است واقعا اعتماد کردن سخته و مورد قبول خانواده ها نیست .

واقعا نمیفهمم گفتن اینکه همسر میخوام چرا باید جمله بی حیا حساب کنن؟🙁🙁🙁

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
اونجوری دوروز دیگه بهم نمیگن لنگ شوهر بودی اومدی تو سایت؟ تازه کسی ک‌حضوری میشناسم اینه چه برسه اینت ...

خوب وقتی ازدواج سنتی خیلی کم شده معرفی هم نمیکنن دنبال دردسراش نیستن  یا بخاطر شرایط رفت وامدا خیلی کم شده یا با دوستی هم امکانش خیلی کمه تازه  پسراهم دنبال دوستی ورابطه ی بدون تعهد هستن راه دیگه ای نمیمونه اینو باید به دید یه معرف نگاه کرد به هرحال اون پسر هم باید سرزنش بشه که کسی بهت زن نمیداد مجبور شدی بیای اینجا ثبت نام بکنی بهتره کم کم این حرفا رو نزنیم و بدنبال راه حلی باشیم که شاید یکم تو جامعه ی ما خوشایند نیست ولی راه حل بهتری ادم سراغ نداره اینجور حداقل موردای بیشتریو میتونی محک بزنی واونیکه به  معیارای ادم نزدیکتره رو انتخاب میکنه 

ببین مجازی همیشه هم بد نیس من با دوست پسرم تو مجازی آشنا شدم و قصدشم ازدواجه  فقط چون من محصل ...

بخدا ینی همه جوره سمتم اومدن‌..مجازیم نه واقعی

از شاغل تا بیکار از تحصیل کزده تا دیپلمه

از پولدار تا معمولی

بخدا خسته شدم انقد ادم دیدم😐

راستش من خیلی دلم میخواست دخترا و پسرا رو باهم اشنا کنم .خودم متاهلم .ولی خب اعضای این سایت که اصلا ...

بی حیایی نه‌‌...روم‌نمیشه

یا اینکه فکر کنن هیچکس منو نخواسته ک پناه بردم ب اون سایت در صورتیکه اینجوری نیست خب بالاخره شده ۱ نفر خاطر خواه هر دختری هست اما همه از ازدواج ترس دارن پسرا

منم امسال ۳۰ ساله میشم وضعم همینه. خیلی دوست دارم ازدواج کنم. چند سال کسی رو دوست داشتم اخرشم گفت من نمیتونم شرایطم خوب نیست رفت. دو سال التماس کردم به خدا یه مورد خوب بیار تو زندگیم چهل شب نماز جعفر طیار خوندم. اخرش همون پسر دوباره اومد تو زندگیم. هشت ماهه اومده بازم میگه شرایطم هنوز خوب نیست. ماهی یکبار به هم میزنیم باز همون اش و همون کاسه چندین ساله. منم خیلی دلگیرم. هر شب درد میکشم و میخوابم. اخه چرا دوباره این اومده اونم بدون تغییر....