2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 58 پست
من اگه بهش حرفی بزنم میگه حس میکنم با تو توی قفسم و ….  چیکارش کنم؟

اگه نامزدته واقعا اذیت میشی بااین قضیه بهش بگو حتی اگه دیدی اهمیت نداد یکم تردید کن به ادامه دادن طرفا باید یه چارچوب داشته باشن خب اینجا اروپا نیست بعضی دخترام واقعا زندگی خراب کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار تو مجردیش مونده بهش بفهمون باید یه تغییراتی ایجاد بشه تو مدل زندگیش

دقیقا 

نمیخواد تغییر کنه 

تا من حرفی بزنم میگه خستم کردی انگار توی قفسم 

بعد منم دیگه لال میشم

چون تولد خودشه حق داره میون کسایی باشه که دوست داره، بهتر بود با شما صحبت کنه ولی حالا که نکرده اونق ...

اینی ک گفتی اول تصور کردی ک خودتم بودی همین حسو داشتی یا فقط یه چیزی گفتی ک گفته باشی؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
خیلی دعوای مسخره ای هستش

تازه وارد سایت هستم.

امروز تو خیلی از تاپیک ها دیدمتون،احساس خیلی خوبی بهتون دارم.خواستم به زبون بیارم💖

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
چرا ؟

با این دعوا های مسخره از چشم طرف میوفتین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اینی ک گفتی اول تصور کردی ک خودتم بودی همین حسو داشتی یا فقط یه چیزی گفتی ک گفته باشی؟

من راجب خودم حرف زدم از اولشم گفتم اگه من بودم میرفتم

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

تازه وارد سایت هستم. امروز تو خیلی از تاپیک ها دیدمتون،احساس خیلی خوبی بهتون دارم.خواستم به زبون بی ...

مرسی نفسم 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍😍😍😍😍😍😍😍احساسات متقابله منم همچنین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
تولد گرفتنو مهمون دعوت کردن مگ آبو دسشوییه

نه خیلی مهمه مثل عروسی یا خرید خونه ماشین یا رفتن خونه اقوام یه شبه تولد خودمانی با چند تا دوست که خود نامزدشم هست با پدر مادرش کجاست باید بلگو بگیره دستش به اگه نامزدم اجازه داد میخوام جشن بگیرم 

میشه بگید خواستم چجوری بهش بفهمونم که نگه توی زندانم انگار؟

خیلی رک عزیزم چرا میخای بپیچونی رک بگو خوشم نمیاد اون انسانه میتونه قبول کنه یا نکنه خودتو فدای اعتقاد دیگران نکن ک واییی نکنه صب بهم بگه من تو زندانم خودت هرروز اذیت بشی