2777
2789
عنوان

هرکی میدونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
آره من بچه بودم هم شنیده بودم که طالبان میخ توسر میکوبونن دراین حد جنایت کار و وحشی

خب دوباره اومدن رو کار وحشیا 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی من نمیدونستم

اره چند هفته است جنگ شروع شده

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اسی چند ساله ازدواج کردی

از اول از خانوادت دور بودی

شوهرت از صبح میره سر کار یکسره تا شب

اگ اره اینو از منی ک تو غربتم بشنو تنها راهش سرگرم کردن خودت با چیزیه یا بچه بیاری فقط همین😂😂😂

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
اسی چند ساله ازدواج کردی از اول از خانوادت دور بودی شوهرت از صبح میره سر کار یکسره تا شب اگ اره ا ...

15 ازدواج کردم ولی قبلش هم پیش خانوادم نبودم خوبگاه بودم 

خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه هنوز 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
15 ازدواج کردم ولی قبلش هم پیش خانوادم نبودم خوبگاه بودم  خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه هنوز&nb ...

الان چن سالته

انشاا... نذر کن دختر شد بزاری رقیه پسر شد علی اصغر رد خور نداره سریع حامله میشی انشاا... 

40 روز حدیث کسا و 40 روز دعای انام زمان با دل یوخته الهی عظم البلاء.... 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

چرا اینقد زود ازدواج کردی

چحوری قبل از 15 خوابگاه بودی؟ مدرسه شبانه روزی میرفتی؟ 

الان چن سالته انشاا... نذر کن دختر شد بزاری رقیه پسر شد علی اصغر رد خور نداره سریع حامله میشی انشاا ...

26 انقد نذر کردم ک نگو 

چرا اینقد زود ازدواج کردی چحوری قبل از 15 خوابگاه بودی؟ مدرسه شبانه روزی میرفتی؟ 

خودم نخواستم ....

راهنماییمو شبانه روزی با سل اول دبیرستان

چرا اینقد زود ازدواج کردی چحوری قبل از 15 خوابگاه بودی؟ مدرسه شبانه روزی میرفتی؟ 

اره عزیزم خوابگاه بودم