2821
2789
عنوان

بیایید دعا کنیم

60 بازدید | 15 پست

بیایید دعا کنیم برای هم دیگه این شبا خیلی شبای عزیزیه خانمای که باردارین از خدا بخوایید هر کی بچه نداره مثل من خدا بهش بچه بده بخدا چشم انتظاری خیلی بده 

التماس دعا دارم 🙏

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله دامنتون سبز بشه از ته قلبم دعا میکنم مادر پدرم  دل خوش و سلامت باشن خیلی دست تنگن خدا روزیشونو زیاد کنه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
بخدا‌ برات دعا میکنم توهم دعا کن منم مادر بشم بخدا امروز انقد گریه کردم 

میشی اصلا شک ندارم که میشی همین ماه ها میای میگی بی بی چکت مثبت شده

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیم بسم الله الرحمن الرحیم               
انشالله دامنتون سبز بشه از ته قلبم دعا میکنم مادر پدرم  دل خوش و سلامت باشن خیلی دست تنگن خدا ر ...

بحق  این شبا خدا تن سالم به خودت و مادر پدرت بده دلت هم شاد باشه 

بچه ها منم ۳۴ سالمه تا حالا ۱ دونه خواستگار هم خونه ما نیومده حالا هم تحصیلات بالا دارم هم کار هم زیبایی  انواع و اقسام چله ها برداشتم هر چی که فکرشو کنی پیش دعا نویس تو رفتم حالا دوستمم باهام بود اون ازدواج کرد من موندم هنوز  حالا داستان چیه الله علم ولی دیگه چاره ی ندارم باید باهاش کنار بیام

🙏🏻🙏🏻لطفا برای بخت منم دعا کنید خانم ها 🙏🏻🙏🏻

عروس امسال منم لطفا یه صلوات بفرست واسم

خدایا بحق این شبای عزیز همه رو به خواسته دلش برسون الهی امین 🤲 برامن و مامانم دعا کنین کرونا گرفته ...

براشون دعا کردم بخدا انشاالله بحق آقا امام حسین خوب میشن دوباره بغلشون میکنی 

بچه ها منم ۳۴ سالمه تا حالا ۱ دونه خواستگار هم خونه ما نیومده حالا هم تحصیلات بالا دارم هم کار هم زی ...

انشاالله بحق خانم فاطمه زهرا به حاجتت برسی یه پسر خوب و باایمان قسمتت بشه توهم منو دعا کن مادر بشم