2777
2789
عنوان

روزهای سخت

191 بازدید | 2 پست

دلم میخواد برگردم به گذشته و اونقدر عاقل باشم که نذارم اینهمه اسیب ببینم،اما شدنی نیست...

شاید من مریضم که هنوز با وجود همه کاراش عاشقانه دوسش دارم و میخوام ک برگرده...

فقط ی چیزو میدونم ک خالصانه و عاشقانه دوستش داشتم و بلد نبودم مشکلمونو حل کنم...

زندگی اسون نمیشه..زندگی هیچ وقت برای من اسون نبوده..فقط زمانی ک با اون بودم دنیا داشت رنگ خوبشو نشون میداد ک همه چی بهم ریخت...

این روزا مداوم تهوع دارم،مداوم بی قرارم و بغض می کنم و به خواب پناه میبرم...

دلم مبخواد خودمو قوی کنم..برگردم به زتدگی..منتظر اون نباشم..درست زندگی کنم...اونقدر قوی باشم ک بتونم همیشه اروم و سریع راهمو پیدا کنم...

ی بغض وحشتناک الان تو گلومه...از خدا میخوام به حق این روز و شبها و به حق حضرت عباس دل منو اروم کنه و درای امیدو روی همه کسایی ک ناامید شدن باز کنه و خودش ارامش بده به قلبمون..

#‍ خدای من، من جز تو با هیچکس نمیتونم از حال درونم بگم..پناهم باش...تنهام...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مینویسم اینجا تا یادم بمونه..تا روزی ک از این اسیب سخت نجات پیدا کردم یادم بمونه خدا کنارم بود و بهم کمک کرد و من تونستم از پسش بربیام...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مهتاب تو واقعا میخوای برگرده نمیفهمت واقعا..تو فقط ۸ ماه عاشق یه نفر بودی من ۵ سال..میدونی ۵ سال چند تا ۸ ماه داره..ولی وقتی فهمیدم طرفم اینقد محکم نیس جلو خانوادش و پدرش وایسه بهش گفتم تو به دردم نمیخوری تو حس حمایت به من نمیدی..تو بین منو پدرت ..پدرت رو انتخاب کردی..پس هیچ وقت نمیتونی تکیه‌گاه محکمی برا من باشی...گفتم برو دیگه نمیخوام ادمی به این ضعیفی تو زندگیم باشه..هر راه ارتباطی باهاش رو قط کردم..۳ ماه به طرز وحشتناکی افسرده شدم..ولی خوب شدم ..نمیگم فراموش کردم ولی نبودنش برام عادی شد..من سال ۹۵ از عشق سابقم جدا شدم..هیچ وقت فک نمیکردم دوباره عاشق شم یا کسی بیاد تو زندگیم..الان یه ساله عاشق شدم..اونم عاشق کسی که هزاران برابر بهتر از اولیه..یه ادم همه چی تموم بعد ۴ سال امد تو زندگیم ..بارها خدا رو شکر میکنم که اون رفت جا برا موندنی باز کرد..اگه مجید رفته مال تو نبوده منتظر بازگشتش نباش..از خدا بخواه یه عشق درست تر و بهتر بیاد تو زندگیت..امیدوارم حسی که الان من تحربش کردم یه عشق از اولی هزاران بار بهتر تو هم تجربه کنی..🥰🥰🥰🥰

🌹همیشه عشق باشد..همیشه برکت🌹کورد کرمانشاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.