2777
2789
عنوان

اطلاع رسانی

294 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یک مطلبی بود خواستم بگم شما هم بهره ببرید قبلش بگم اینا حرفای من نیست حرفای پزشک بخش کرونا هست

ایشون گفتن مریضی بودن توی بیمارستان که۸۰درصد درگیری ریه داشتن اما موقع ساکشن ریه با خوروندن۲سی سی گلاب ظرف۴۸ساعت تب بیمار قطع شده و بعد از سه روز هم کلا ریه پاکسازی شده

و بعد گفتن ما ویروس کرونا رو بردیم زیر میکروسکوپ رنگش سیاه هست و خیلی چیزهارو بهش زدیم ببینیم کدوم از بین میبرتش یکی وایتکس رو گفتن که تا زدیم بهش سفید شده و از بین رفته که اونو نمیشه خورد و دومی گلاب بوده که وقتی زدن بهش با اونم سفید شده و از بین رفته

حالا شمایی که سالم هستید هر روز بعد از هر وعده غذایی یه قاشوق غذاخوری گلاب بخورید میشه روزی سه قاشوق اصلا مبتلا نمیشید بیشتر نخورید چون اسهال میاره و خوب نیست

توی خونتون هم گلاب اسپری کنید روی تشک و بالشت و ملحفه هاتون ضدعفونی میکنه

در آخر ان شاالله هیچ وقت به این مریضی نه خودتون و نه خانوادتون دچار نشید❤❤

اگه براتون مفید بود برای مشکل منم دعا کنید و صلوات بفرستید😍😍

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم من شوهرمو بچم گرفتیم بچه م چندروز تب داشت کاش زودتر میدونستم گلاب تبو پایین میاره آخه ب ...

خیلی ممنونم عزیزم دعاتون خیلی برام با ارزشه❤❤❤

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
ایشالا به حق همین شبها خدا مشکلتون حل کنه برات پنج تا صلوات به نیت پنج تن  میفرستم

الهی قربونت برم خیلی ممنونم ازت ان شاالله شمام هرچی میخوای خدا بهت بده دوست عزیز❤❤

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
ممنونم عزیزم من شوهرمو بچم گرفتیم بچه م چندروز تب داشت کاش زودتر میدونستم گلاب تبو پایین میاره آخه ب ...

عزیزم فرزندتون خوبه الان ،چند روز تب کرد،دارو چی بهش دادین ،آخه پسر منم مشکوک به کروناست سه روزه مدام تب می کنه،سرفه هم می کنه ،شما که تجربشو داشتی لطفاً راهنماییم کنید،خیلی نگرانشم