2777
2789
عنوان

هیکل

159 بازدید | 15 پست

بچه ها این سوالم واقعا بی منظوره واسه خوش هیکل شدن  چیکار میشه کرد؟ 

حس میکنم سینه ام یکم آویزونه و یکی از اون بزرگتره 

رومم نمیشه ب مامانم بگم سن بلوغ رد کردم ۲۲ سالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط باشگاه عزیزم باید بری یه سری ورزشای مخصوص بهت میده که علاوه بر سینه هات کل بدنت خوش فرم میشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
فقط باشگاه عزیزم باید بری یه سری ورزشای مخصوص بهت میده که علاوه بر سینه هات کل بدنت خوش فرم میشه&nbs ...

ینی ممکن نیس بدتر کنه؟

راهی هست؟ اخه چرا برا من آویزونه طبیعیه ینی؟😔

ینی ممکن نیس بدتر کنه؟ راهی هست؟ اخه چرا برا من آویزونه طبیعیه ینی؟😔

نه بابا چرا بدتر ولی ببین کلا سینه های ما ایرانیا همین طوریه آویزونن 

من خودم تپل بودم لاغر که شدم سینه هام کوچیک و سربالا شدن ورزش خیلی اثر داره واقعا 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
نه بابا چرا بدتر ولی ببین کلا سینه های ما ایرانیا همین طوریه آویزونن  من خودم تپل بودم لاغر که ...

من ی بچه دارم بزرگ شده الان .ازاولم سینه هام بزرگ بود ولی سفت الان یکم سفته ولی پایینه .بنظرت سربالا میتونه بشه؟

من ی بچه دارم بزرگ شده الان .ازاولم سینه هام بزرگ بود ولی سفت الان یکم سفته ولی پایینه .بنظرت سربالا ...

آره عزیزم چرا نشه من باشگاه که میرفتم قبلنا مربیم بهم و به همه بچه ها برنامه برا سربالا شدن سینه میداد 

یا کسایی که سینه هاشو کوچیک بود برنامه برا بزرگتر شدنشون میداد و برعکس