fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان یه مشکلی دارم 76 بازدید | 6 پست ببخشید معذرت میخوام ولی موقع دخول اولش دردم میگیره و سوزش دارم ولی بعدش درست میشه، و این که موقع رابطه زیاد خشک میشم..🥺خواهشا گزارش نزنین فقط مشکلم رو گفتم عزیزان این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1400/05/22 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عفونت قارچی داشتم خوب شدم ولی هنوز این طوری ام☹️ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27677 سوزش بیشتر برا عفونته برای خشکی ام ژل لوبریکانت بخر استفاده کنید نور بر تاریکی پیروز است🕊
drsetare عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 662 خشکی واژن داری عزیزم از لوبریکانت استفاره کن ی پاپ اسمیرم بده
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 سوزش بیشتر برا عفونته برای خشکی ام ژل لوبریکانت بخر استفاده کنید استفاده میکنم از ژل، ولی خب مجبورم چن بار وسط رابطه استفاده کنم😔، عفونتم خوب شده خارش و ترشح ندارم ولی سوزشش مونده این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 خشکی واژن داری عزیزم از لوبریکانت استفاره کن ی پاپ اسمیرم بده ببخشید پاپ اسمیر چیه گلم؟ این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
drsetare عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 662 ببخشید پاپ اسمیر چیه گلم؟ ازمایش برای تشخیص عفونت های زنان و پیشگیری از سرطان دهانع رحم بعد از شروع رابطه جنسی سالی یبار انجام بدید متاهلید یا مجردید؟