2777
2789
عنوان

وااای شپش

92 بازدید | 6 پست

خانومالطفا کسی تجربه ای داره بگه؟چیکارباید کرد؟شامپو پرمترین هم استفاده شده امروز.ازبین میبره یا...

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

اسپندم بزار دم بیاد بعد بزار ۴۵ دقیقه رو سرت بمونه

اتو مو 

شامپو شپش استفاده کن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شامپو نولایس از داروخانه بگیرین همراهش یه کلاه پلاستیکی و یه شونه دندونه ریز هم هس

اگه زیاد هس به فاصله یکی دو روز مرتب بزنین روش استفادشم روش نوشته

روزی چندبار با شونه دندونه ریز از ریشه تا نوک‌موهاتونو شونه بکشید

وای خدا چقد زیاد شدن این لامصبا 

ببین سس مائونز خفه شون میکنه شب بزن سرت تا صبح بمونه یعنی 8 ساعت باید بمونه کلاه حموم اگه داری بزار رو موهات که بخوابی خیلی کثیف کاری میشه کلاه حموم نداری یه پلاستیک که میدونی تمیزه بزور رو سرت موهات وبزار توش   بعد برو حموم قشنگ بشور 

بعد هروز موهاتو با شونه دندونه ریز با سرکه شونه کن تخماش شل میشن میریزن یا اگه کسی رو داری بگو هر روز موها دسته دسته کنه تا جایی که میتونه همه تخمترو با ناخن بکشه بیرون 

لباسام اونایی که زیاد میپوشی بشورشون بعد بزار تو کیسه گره بزن بزار یه گوشه دوهفته بمون ملافه رو تختی پتو همه رم بشور بعد اسپری ضد شپش بگیر از دارو خونه به ملافه لباسا مبل هر چیزی که به مو و سر دسترسی داره اسپری کن تا 6 ماه ماندگاری داره

این سس و سرکه رو ول نکن ادامه بده چون اگه حتی یدونه تخمم بدونه همون آش و همون کاسه