2777
2789
عنوان

متاسفم برای نی نی سایتی ها

223 بازدید | 19 پست

هر کی درباره ی فلان رشته میپرسه بدون هیچ اطلاعی فقط این جمله رو یاد گرفتن که میگن:

بازار کار نداره

الان هر رشته ای رو سرچ میکنم همه زیرش گفتن بازار کار نداره بشین باز کنکور بده

حالا نه که خودتون همه رتبه یک کنکور شدین

همه ما؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐ربطی نداش عزیزم بازار کار رشته ها که دست نی نی سایتیا نیس برو مشاورهمشورت کن باهاش یا دنبال علاقه خودت باش ول کن اینجارو 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

چه متوقع هر کی حق داره نظر و تجربه خودشو بگه شما اگه فکر میکنی اشتباهه به جای متاسف بودن برو جای دیگه تحقیق کن طلب که نداریم از بقیه!

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
😐ربطی نداش عزیزم بازار کار رشته ها که دست نی نی سایتیا نیس برو مشاورهمشورت کن باهاش یا دنبال علاقه ...

اره خب ولی ادم دوس داره درباره رشته ها تحقیق کنه ولی به جای اینکه با رشته اشنا بشی کلا نا امیدت کردن

اره خب ولی ادم دوس داره درباره رشته ها تحقیق کنه ولی به جای اینکه با رشته اشنا بشی کلا نا امیدت کردن

درسته عزیزم اما اینجا جای معتبری برای تحقیق نیس کاربر خوب زیاد داره هااا ولی خب بهتره با کسی که کارشه صحبت کنی اونجور خیالت راحته گلم😘

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
خب حقیقته الان اکثر رشته ها بازار کار ندارن، چرا بهت برمیخوره؟! 😐

اره ولی مثلا میپرسی کسی درباره فلان رشته چیزی میدونه

همه میگن بازار کار نداره باز کنکور بده نرو بشینی تو خونه بهتره

واقعا ادم ناامید میشه

به هرحال درس خوندن همیشه خوبه

یه لیسانس بیکار بهتر از یه دیپلمه بیکاره

من هم متاسفم که به تجربه آدم ها احترام نمیذاری، اخرشم خودت تجربه رو دوباره تجربه میکنی و ده سال بعد یکی ازت این جا نظر میپرسه میگی بازار کار نداره، حیف که اون موقع دیره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷