2777
2789
عنوان

عشق

119 بازدید | 14 پست

اگه بخاین انتخاب کنین  اونی که دوستون داره رو انتخاب میکنین یا اونی ک دوسش دارین؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
اونی که دوست داره
10
52%
اونی که دوسش دارم
9
47%

اونی که دوستم داره

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

وقتی یکیو دوست داشته باشم هیچوقت نمیتونم اونی ک دوسم دار رو انتخاب کنم 

اینایی هم ک میگن قپی میان 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یکیو دوست داشته باشم هیچوقت نمیتونم اونی ک دوسم دار رو انتخاب کنم  اینایی هم ک میگن قپی م ...

😂😂😂😂😂😂

رک گفتی 

دمت گرم 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

وقتی یکیو دوست داشته باشم هیچوقت نمیتونم اونی ک دوسم دار رو انتخاب کنم  اینایی هم ک میگن قپی م ...

منم که اونی ک دوس دارمو انتخاب میکنم ولی هرکی نظری داره شاید اونجور زندگی راحت تر باشه برا یسریا هرکی دیدگاهی داره اگه ازعقل پیروی کنی اونی ک دوست داره خیلی بهتره ولی ما بیشتر باقلب تصمیم میگیریم

منم که اونی ک دوس دارمو انتخاب میکنم ولی هرکی نظری داره شاید اونجور زندگی راحت تر باشه برا یسریا هرک ...

هیچکسی نیست وقتی دلش با کسیع برع با اونی ک دوسش دار ازدواج کنع 

جز اینکع ناامید شدع باش یا اجبار 

شک نکن اینو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حق طبیعی هر انسانی هست که با کسی باشه که عاشقش باشه و خودش هم در مقابل همین حس رو داشته باشه!

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!

آدم وقتی دلش گیر کسی باشه قطعا نمیتونه اونو بیخیال شه و آدمی که دوسش داشته باشه رو انتخاب کنه😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
هیچکسی نیست وقتی دلش با کسیع برع با اونی ک دوسش دار ازدواج کنع  جز اینکع ناامید شدع باش یا اجب ...

تایپک یک من راجب عشقمه دوست داشتی مطالعه کن که ناامیدمون کردن خانواده ولی هنوز درتلاشیم😊

تایپک یک من راجب عشقمه دوست داشتی مطالعه کن که ناامیدمون کردن خانواده ولی هنوز درتلاشیم😊

خیلیم عالی