من دارم با قیمت مناسب در رنگ های مشکی طوسی قهوه ای سبز تیره سبز زیتونی خاکی و...
شمع وارمری هم دارم بسته های 2 عددی و 5 تایی
شمع طلایی مشکی با ربان
و یا اسم (یا حسین) هم داریم
شمع ها همه هنر دستن و بهداشتی درست میشن
ارسال به سراسر ایران
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک آشپزی ،خوشمزهرمان و کتاب ،کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید خوشحال میشم و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک آشپزی ،خوشمزهرمان و کتاب ،کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید خوشحال میشم و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.