2777
2789
عنوان

یکی از اقوام

123 بازدید | 20 پست

نزدیکم فوت کرده 

دوستم پیام داده تو بیا موهامو رنگ کن اصلاحم کن میگم ی چن روزی صبر کن الان زشته بیام من ب احترامش چن روزی صبر میکنم و درضمن سرمون شلوغه براش خیرات اینا میخوایم بدیم کارداریم 

میگه اینجا ک هیشکی نمیبینه،بیا انجام بده یواشکی برو 😐انگار نمیفهمه 

(تازه خودش کلی حرف مفت درمیاره میدونم برم ،بعد نیخواد بگه فامیلشون فوت شده بود ۴ روز ب احترامش توخونه نموندن و فوری رفتن ارایشگاه و این ور اونور ) چی بهش بگم؟

چ بی عقل!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم بهش ک دندان شکن باشه درخواست بیجا نکنه 

سنگین جوابشو بده

بگو حوصله ندارم، حالم خوش نیست..ناراحتم برای طرف و خونواده اش..هی از اون خدابیامرز حرف بزن

خلاصه بپیچونش بره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بگو نمیتونم بیام اگ میخای چن روز دیگ میتونم _دیگ محلش نذار

اره بهش گفتم فلان روز میام گفت اون روز ک دیره 

حالا میدونم باز همون روز پیام میده میگه بیا 

اگه  چن روز دیگه گفت برم؟

چ خریه واقعا  🤦‍♀️

بهتره بگی خودخواه و بیشعور

هیچی  جوابش نده اصلا  نهایت قهر میکنه که فدای سرت  به هیچ عنوان نری  همین آد ...

اره ،بهش گفتم بعد تاسوعا عاشورا کلا میام 

اگه بعد عاشورا پیام داد ازم خواست برم؟

بهتره بگی خودخواه و بیشعور

اره چ خودخواه و خودشیفته 

یارو عروس داییش فوت کرده بود ی هفته ارایشگاشو باز نکرد من ک خدابیامرز از نزدیکانم بود  

این فک کرده هرسری بله میگفتم الانم باید بی چون و چرا بله بگم 😏

اگه دیدمش زر زد بهش میگم بالاخره نزدیکان از بین ما میرن ی تاسفی باید بخوریم دوتا نماز صلوات و خیرات باید بدیم ک این خودش ی هفته میشه 

باید عزادارشونو همراهی کنیم ک 

🤦‍♀️سبک مغز

نه نرو بگو من اعتقاد دارم فعلا هم حوصله ندارم 

اره میگم برو ی جا دیگه 

باورت میشه میخواس مفت مجانی براش رنگ بذارم؟

فک کن مفت کاری کنم زورم بشنوم ک حتما تو این عزاداری بیا 😳🙄چ پررو فک کرده اختیار من دست اونه منم ضایعش کردم رفت 

توقع نداشت چون همیشه فوری درخواستشو قبول میکردم