2777
2789
عنوان

خرید جهزیه ؟؟

82 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها بیاین بگین وسیله برقیای زیر کدوماش مهمن واسه جهاز ک بخرم؟

۱.)ساندویچ ساز

۲.)میوه و سبزی خشک کن

۳.)بخارشور

۴.)جارو شارژی

۵.)زودپز برقی

۶.)ماشین ظرفشویی

۷.)سرخکن

۸.)سپندسوز برقی

۹.)غذاساز برقی

۱۰.)سماور

۱۱.)اتوپرس

۱۲.)مایکروفر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بستگی به سبک زندگین داره

من خودم

چای ساز

ساندویچ ساز

همزن

مخلوط کن سه کاره

چرخ گوشت

زودپز برقی 

سماور گازی

خربدم... 

ماشین ظرفشویی نخریدم اشتباه کردم خیلی هم پشیمونم... 

گازمم فر داره نیاز به تستر و.. نداشتم

بسته به سبک خودت وسیله بخر.. ببین. اصلا استفاده میکنی که بخری 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حالا یه دوستی دارم اون بالا دیدی دوستمون گفت جارو شارژی  و بخار شور و ظرف شویی مهم نیست 

اون دقیقا اینا رو خریده خیییلی هم براش کاربرد دارن... 

بستگی به خودت داره.. 

من مثلا جا رو برقی خریدم میگم چرا دوتا جارو با یک کاربرد داشته باشم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

زودپز برقی بهتر از دیگ هست؟

عزیزم من جفتش رو دارم.. دیگ مخصوص خورشت و این چیزا هست

اما زود پز برقی اون مدلی من دارم 24 کاره هست

ماست بند. کیک پز. بخارپز . سرخ کن. ارامپز. ته دیگ. مربی. املت  و.. داره... من از جفتشون استفاده میکنم اما اگه الویتت خرید یکی هست دیگ بخر چون ضروری تره.. یک روز درمیون حداقل ادم میخواد خورشت بزاره... اینفدر زیاد نمیشه از یه وسیله برقی کار بکشه ادم

عزیزم بستگی به سبک زندگین داره من خودم چای ساز ساندویچ ساز همزن مخلوط کن سه کاره چرخ گوشت زود ...

درسته اینا چون دوروبریام میگفتن واجب نیستن خودم نمدونستم ک مهمن یا ن گفتم اینجا از شماها ک تجربتون بیشتره هم بپرسم .

بقیه چیزا ک تو لیست نیست رو قبلا گرفتم فقط تو خرید اینا دو دل بودم ..

درسته اینا چون دوروبریام میگفتن واجب نیستن خودم نمدونستم ک مهمن یا ن گفتم اینجا از شماها ک تجربتون ب ...

اسنام فقط نگاه کن خودت چیا استفاده نمیکنی من بخاطر ی بقیه گفتن ظرف شویی نخر خربدم ولی وااااقعا الان نیازمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز