2821
2789
عنوان

دارم‌میمیرم‌

101 بازدید | 10 پست

سلام بچهدها من بعد از زایمانم ک الان یکسالو هشت ماه ازش میگذره دچار یه دردی شدم

سمت چپ کتف،گردن،آرنج،مچ خیلی بده

بعضی وقتا هک زیر بغلم تیر‌میکشه یک قسمت

از کی شروع شد؟از زمانی ک دوقلوهام بدنیا اومدن و من شیر نتونستم بدم،شیر تجمع سیر باعث شد زیر بغلم اندازه گردو یک غده در بیاد سینمم ک نگم براتون اندازه کلم بلکه بزرگتر داشت میترکید،بعد ک‌شیر خشک‌شد زیر بغلمم خوب شد اما این دردا هست بعد دوسال

از چیه بظرتون؟عصاب؟آرتروز(چون تموم‌مفصلام داغونه میگم پاهام تو این سن ارتروز زده و واریس)؟دور از‌جونم سرطان سینه؟😫

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان
رفتی دکتر؟

نه قرار سرماه برم،راستش‌میترسم برم‌بگه چیز بدیه

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سرطان نیس به احتمال زیاد

فقط دکتر برو و یه آزمایش خون بده

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
نه قرار سرماه برم،راستش‌میترسم برم‌بگه چیز بدیه

ن نترس 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
سرطان نیس به احتمال زیاد فقط دکتر برو و یه آزمایش خون بده

ازمایش خون‌چرا؟هزپقت دادم تزمایشم نرمال بوده فقط‌کم‌خونی و کمبود اهن داشتم

فک کنم از گردنته

بیشتر گردنم کلافم میکنه وخصوصا سوتین میبندم

برو دکتر منم همین طوری بودم گردنم و دستم اینا درد میکرد رفتم کلی ویتامین و اینا داد الان بهترم

اخه میگم اگ‌ ویتامنم کمه چرا پس فقط سمته‌چپت