2777
2789
عنوان

کسی هست کرونا نگرفته باشه؟

285 بازدید | 43 پست

همسرم کرونا داره.از روز شروع علائمش ماسک زده.تستشم که مثبت شد رفته تو حیاط.

بنظرتون امکانش هست من و پسرم نگیریم ازش کرونا

تورو سننه قربونت برم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خانواده دوستم گرفتن، دخترشون که خیلی رعایت میکرد و پیش اونا غذا نمیخورد، نگرفت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بله امکانش هست ولی خیلی باید رعایت کنید غذا بزاری دم در  طرفاشو خودش بشوره بیرون نیاره شیلد رو دوتا ماسک برنی و ....

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

من گرفتم تو یه خونه قبل ازمایشم ماسک نمیزدم ولی همسرم نگرفت اصلا معلوم نیس ای چیه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
بله خانواده دوستم گرفتن، دخترشون که خیلی رعایت میکرد و پیش اونا غذا نمیخورد، نگرفت

ناقل بوده صد درصد یعنی ضعیف گرفته رد شده

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

من خیلی هارو دیدم یه نفر از اعضا خانوادش گرفته بقیه رعایت کردن نگرفتن 

و اینکه مامانم پارسال گرفت خودم پرستاریش کردم ولی نگرفتم 

نگران نباش هر چی استرس داشته باشی بدتره سیستم ایمنی بدنت میاد پایین و ضعیفتر میشی

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !

فکر کنم همه گرفته باشن و خودشون نمیدونن 

مثلا من خودم میگم نگرفتم ولی ۳بار تو تابستون سرماخوردم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹