2777
2789
عنوان

رژیم

57 بازدید | 9 پست

دوستان من رژیمم میگم بهتون طول روز چیا میخورم شما بگین کمه یا زیاد.. صبحانه ی کف دست نون سنگک دوقاشق مرباخوری پنیر  میان وعده یدونه میومد ویدونه خرما نا ها رچهار قاشق برنج یا یک کف دست نان بانصف سینه مرغ یا سه قاشق خورش یا سه تیکه جوجه کباب میان وعده یدونه میوه و یدونه خرما شام هشت قاشق خوراک لوبیا یا عدسی بدون نان آخرشم یدونه میوه . بنظرتون رژیمم چطوره ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هر روز پروتیین و ویتامین و کلسیم باید حتما مصرف کنی 

الان کلسیم نداشتی شیر و کشک و... 

سعی کن قرص آهن و مولتی ویتامین و زینک پلاس بخوری 

حتما روزی هشت لیوان آب بخور هم اشتها را کم می‌کنه هم باعث میشه پوستت آسیبی نبینه 

حتما سبوس برنج یا گندم برای پوست و مو خوبه استفاده کن 

برنج را کته و بدون روغن درست کن 

ورزش هم عالی حتما انجام بده یا لااقل پیاده روی 

تخم شربتی و خاکیشیر هم مصرف کن کالری کم و خاصیت زیاد داره 

و برنامه مانکن را نصب کن و روزانه کالری شماری کن 

اینایی که گفتی فک کنم زیر هزار کالری میشه

عزیزم هر روز پروتیین و ویتامین و کلسیم باید حتما مصرف کنی  الان کلسیم نداشتی شیر و کشک و...&nb ...

اره منم میگم زیر هزار میشه نمیدونم چرا دکتر رژیم زیر هزار داده واقعا البته چهار قاشق ماستم داده

اره منم میگم زیر هزار میشه نمیدونم چرا دکتر رژیم زیر هزار داده واقعا البته چهار قاشق ماستم داده

من حدود یک ماهی روزی زیر هزار مصرف میکردم، و ورزش هم میکردم لاغر هم شدم اما خیلی ضعیف شدم گلاب به روت پریود که میشم آنقدر حالم بد میشه فقط در حال قش کردن هستم