2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 55 پست
عزیزم این دکترهارو بیخیال برو شیاف پروژسترون بخر بزار روزی یدونه زن داداش منم ۴ هفته حاملس با اینکه ...

میگن استفاده کنی قلب بچه ات تشکیل نمیشه یا سقط میشه 

برای همین میترسم عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
عزیزم اگه دکتر داده حتما استفاده کن..

داده ولی شنیدم میگن خوب نیس تا قلب بچه تشکیل نشده

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان از وقتی هاله دار بوده به مدت سه روز؟! ینی قبل اینکه پررنگ بشه اقدام کردی من اصلا گیج شدم نمید ...

از وقتی هاله انداخت همون شبش نزدیکی داشتم ولی قبل اط اینکه کیت هاله بندازه یه شب نزدیکی داشتم کیت هاله انداخت شبش نزدیکی داشتم فک کن چهارشنبه بوده 

جمعه غروبم نزدیکی داشتم دیگه نداشتم

اگه میخوای پسر باشه وقتی کیت مثبت شد نزدیکی داشته باش تا سه روز دیگه نداشته باش 

از وقتی هاله انداخت همون شبش نزدیکی داشتم ولی قبل اط اینکه کیت هاله بندازه یه شب نزدیکی داشتم کیت ها ...

منظورت از مثبت ینی از وقتی ک پر رنگ شد دیگه؟!وقتی هاله داره اقدام نکنم؟!

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
منظورت از مثبت ینی از وقتی ک پر رنگ شد دیگه؟!وقتی هاله داره اقدام نکنم؟!

هاله داره اقدام کن من هاله داشت اقدام کردم 

چن وقته اقدامی؟

اتفاقا جای بچه رو سفت میکنه اصلا سقط نشه

اگه اسکفاده بزارم تا قلب بچم تشکیل بشه انشالا مشکلی نداره؟؟

خداروشکر دکتر گف بتات خیلی خوبه بتام ۱۶۲۳ ولی عزیزم لک دارم گاهی اوقات استرس گرفتتم 

پس نمیدونم ولی   زیاد استرس ب خودت نده من ۶ هفته لک  گرفتم گریه میکردم  انقد ناراحت بودم شیاف دادن بهم  انشالله همه مون سالم بغلش کنیم 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
نه بزار

شما زن داداشت استفاده کرده رفته سونوی قلب؟