2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 55 پست
این این سونو دکتر نوشته ساک؟یا قلب؟ نوشته ساک ولی اون خارجیه نمیدونم چیه

تو این سونو ساک و کیسه زرده دیده میشه که ببینن خارج رحم هسش یا نه فقط همین چون خارج از رحم باشه واسهدمادر خطرناکه تو هفته های پایین تشخیص داده بشه خطرش کم تره

والا بتام خیلی بالاس همش دلشوره دارم تو تاپیکام سونو هامو گذاشتم میخونیشون بیزحمت

مگه بده بتا بالا باشه؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من لک دارم گاهی اوقات ولی کمرنگ  میگن نمیشه شیاف استفاده کنی برای جنین بده تا قلبش تشکیل ...

عزیزم این دکترهارو بیخیال برو شیاف پروژسترون بخر بزار روزی یدونه زن داداش منم ۴ هفته حاملس با اینکه دکارش گفت اول قلبشو بشنویم بعد شیاف بزار قبول نکرد رفت خودش از داروخانه شیاف خریده تا ۷ هفتگی روزی یدونه بزاره تا بره واسه قلبش هیچ مشکلیم نداره نه لک نه درد 

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
برای ساک بارداری هست..میتونی نری یهو هفته ۷یا۸بری

نگا جان من لک دارم گاهی اوقات شیاف هم نمیشه استفاده کنم میگن تا قلب بچه تشکیل نشده نمیشه بده

چکار کنم یعنی بد نیس برای نی نیم استفاده نکنم؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
انشالا بتوکل برخدا مرسی از دعای قشنگت مهربون بانو😘😘😘😘 اره از کیت استفاده کردم تو تاپیکم هست عکس ...

اهان از وقتی هاله دار بوده به مدت سه روز؟!

ینی قبل اینکه پررنگ بشه اقدام کردی

من اصلا گیج شدم نمیدونم از کی باید اقدام کرد هاله دار بود یا پررنگ شد؟!

البته من دلم میخواد پسر شه نینیم باز هرچی خدا بخواد برا همین تلاشمو میکنم باز اخرش توکلم بخداس هرچی خدا بخواد

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
والا ب من گفتن بده سره بچه اولم اصن ب عدد بتا نگاه نکردن

انشالا که چیزی نیس توکلت به خداباشه فداتشم😍😍

هفته چندمی عزیزم

نرو من ۵ هفته رفتم استرس ک کی قلبش تشکیل میشه   هزینه ی الکی و بعدشم مجبور شدم  تو ۶ و جند ...

خداروشکر دکتر گف بتات خیلی خوبه بتام ۱۶۲۳

ولی عزیزم لک دارم گاهی اوقات استرس گرفتتم 

برای تشکیل ساک و اینا نوشته ،به حرف بعضیا گوش نده حتما برو‌خاله من این موقع رفت دور بچش خون لخته بود ...

اره میرم چون صبر ندارم وایسم تا هفته هشتم 

تو این سونو ساک و کیسه زرده دیده میشه که ببینن خارج رحم هسش یا نه فقط همین چون خارج از رحم باشه واسه ...

اهان مرسی گلم

ب حساب ماشین حساب بارداری ۶ هفته  ۳ روز ولی سونو ۳ روز بیشتر حساب کرد

انشالا بحق علی اصغر امام حسین نی نیتو صحیح وسالم بدنیا بیاری وبغلش کنی😍🙏🙏🙏

عزیزم برای منم دعا کن استرس دارم