2777
2789

بلغور جو رو با اب بذار بپزه حواست باشه سر ميره يك ساعت بعد يه تكه مرغ+هويج رنده شده و پياز نگينى و رب و يه كم زردچوبه اضافه كن وقتى مرغ پخت در بيار ريش ريش كن بريز توى قابلمه تا جا بيفته 

هر از گاهى هم بزن ته نگيره 

سبزى سوپ ما جعفرى گشنيز ميزنيم بعد كه سبزى رو ريختى چند تا قل زد اماده است 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

عزیزم مرغت و آب بریز بزار بپزه با پیاز و زردچوبه و ی کم نمک 

و تو ی قابلمه هم جو حالا یا درسته یا جو پرک یا جو بلغور دیگه سلیقه ای بریز با ی پیاز ریز کن با هویج نگینی ریز کن بریز بپزه با آب کم که بعد اب مرغ و بهش اضافه کنی 

بعد مرغ ها رو ریش کن و اب ش اضافه کن و رب بریز و چاشنی 

لیمو تازه بریز و نمک و در یک ربع اخر گشنیز یا جعفری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ رو به همراه دو عدد پیاز درشت خیلی ریز شده و هویج و سیب زمینی درسته و زردچوبه و فلفل سیاه بگذارید بپزه ، خوب که پخت مرغ ها رو جدا کنید و ریش ریش کنید و دوباره به سوپ اضافه کنید ،سیب زمینی و هویچ رو هم با گوشت کوب بکوبید و داخل سوپ بریزید و هم بزنید تا قوام بیاد ، بعد بهش رب ، کمی رشته فرنگی اضافه کنید و آخر سر هم گشنیز و جعفری ریز شده بریزید یه کم که پخت نمک و لیمو تازه اضافه کنید و نوش جان 

💗الهی و ربی من لی غیرک💗