2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی دارم دکتر فقط برا پریودم قرص داده بامتفورمین برا تنبلی گفت اقدام باش چن ماه لازم نیست بیای ولی ماه پیش کیت تخمک گذاری گذاشتم منفی بود فک کنم اصلا فولیکول ندارم پس چرا برا من هیچ امپول یا داروی آزاد سازی نمیده اگه میتونید راهنماییم کنید

خدایا تا کی ...
من تنبلی دارم دکتر فقط برا پریودم قرص داده بامتفورمین برا تنبلی گفت اقدام باش چن ماه لازم نیست بیای ...

دکترت رو عوض کن مشخصه میخواد حیلی دوونتت

بعد تازه دارو بده

خیلی خوشحال شدم برات  از طرفیم دلم شکسته ی چیزی ب اسم نامیدی تمام وجودمو گرفته😔 احساس میکنم ...

چله زیارت عاشورا گرفتم 

چله دعای توسل 

هزار هزار صلوات و استغفار 

چله سوره یاسین 

چله سوره حشر 

نذر سوره توحید 

نذرآیت الکرسی 

..... 

همه اینا رو خوندم 

ولی هر ماه پریود میشدم 

ناراحتی رو تو چشای شوهرم میدیدم شبا یواشکی گریه میکردم 

چند روز پیش دیگه بریدم گفتم دیگه کاری باهات ندارم اینهمه دعا کردم تو اصلا صدامو نمیشنوی امروز صبح گفتم سپردم به خودت میدونی ک دیگه خسته ام بعد 7 دقیقه دیدم مثبته 

خداروشکر دوست من خدا برلت نگهش داره😍

ممنونم 

الهی هر حاجتی دارید بزودی زود برآورده بشه عزیزم

میترسم بی بی چک واقعیت نداشته باشه ، من بعد از سه سال تازه بی بی چک مثبت دیدم یعنی باور کنم؟

دکترت رو عوض کن مشخصه میخواد حیلی دوونتت بعد تازه دارو بده

آخه تازه ۵ماهه دارم میرم پیشش دیگه عوض کنم باید همه آزمایش سونو رو تکرار کنم این دومین دکتره فک نکنم شوهرم یه دکتر دیگه ببره دو روز به موعدم مونده خداکنه این ماه همه منتظرا جواب بگیرن 

خدایا تا کی ...

خدا میگه من هر کسی رو به اندازه صبر و تحملش امتحان میکنم 

فکر کنم همون جوری هم شد دیگه خسته بودم داشتم کم کم دیگه خدا رو ول میکردم ولی اون دستمو گرفت اون همه نذر و نیاز رو بدون جواب نذاشت 

دعا کن ن برای بچه برای آرامش دلت چون خودش میگه دعا زیاد کنید تا سرنوشتتون رو عوض کنم 

من مثل شمام شما ی روز قبل من اچ سی جی زدی انشالله جفتمون باردار بشیم شما برای پسر اقدام کردی؟  ...

ان شاءالله، بله عزیزم،من دخترمو با کلومفین و اومید باردار شدم،برا این یکی لتروزول و hcg تا خدا چی بخاد،شمام پسر مبخای؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲