2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم

573 بازدید | 110 پست

دو سال پیش روز شیرخوارگان علی اصغر من تو مراسم شرکت کرده بودم و تقریبا ۱۳ سالم بود

الان ۱۶ سالمه و افسردم فقط گریه میکنم

کی میدونست تو این دو سال این همه تغییر کنم

صدای مداحی از بیرون میاد دلم خیلی گرفتس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دلت گرفته عزیزم؟

من همیشه تو محرم تو همه عزاداری ها شرکت میکردم با اینکه سنم کم بود

ولی امسال کلا مریض شدم از نظر روحی همش استرس دارم حتی با صدای مداحی هم استرس میگیرم این فکرا سلامتیمم داره ازم میگیره دیگه مثل قبل نیستم

کاشکی همه چی برگرده به عقب

والا منم تا وارد بزرگسالی شدم دنیا برام بی ارزش شد و افسردگی و.... همون کودکی بهترین دورانه

بچه بودیم ارزو میکردیم بزرگ شیم 

بزرگ شدیم ارزو میکنیم برگردیم به بچگی 

من همیشه تو محرم تو همه عزاداری ها شرکت میکردم با اینکه سنم کم بود ولی امسال کلا مریض شدم از نظر رو ...

چی شده مگه؟

همیشه سعی کنواسه دل خودت زندگی کنی ،،،،، نه واسه چشای دیگران🌺😊
مراقب باش افسردگی نگیری سعی کن مواردی که باعث خوشحالی ت میشه رو پیگیری کنی    

من هیچی خوشحالم نمیکنه 

من قبلا با یه ترشک خوشحال میشدگ فرض کن با یه چیز کوچیک انگار دنیارو بهم میدادن همیشه ارزوی گوشی مدل بالا داشتم 

ولی الان اگه دنیارو هم بهم بدن خوشحال نمیشم فقط ارامش و سلامتی ک قبل داشتم میخوام هیچی نمیخام 

نوبت هم گرفتم پیش روانپزشک ببینم تشخیصش چیه

من هیچی خوشحالم نمیکنه  من قبلا با یه ترشک خوشحال میشدگ فرض کن با یه چیز کوچیک انگار دنیارو به ...

من یه کاربر مذکر هستم اگه کاری ازم برمیاد بگو شماره بدم شاید بتونم کمکی کرده باشم

چی شده مگه؟

یه ساله دچار فکرای چرت و پرت شدم(وسواس فکری راجب مریضی)سر چیزای کوچیک استرس میگیرم

هیچی خوشحالم نمیکنه

زود گریم میگیره

واسه منی که قبلا شاد و پرانرژی بودم الان این چیزا خیلی اذیتم میکنه

خونه نشین شدم