2777
2789
عنوان

بچه سوممممم 😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
ممنونم عزیزم.انشالله هرچه سریعتر سلامتی کاملت رو بدست بیاری🙏

ممنون عزیزم 🙏 انشالا شما هم خوب میشین فقط باید دوره اش بگذره آب زیاد بخورید در حدی که همش برید دستشویی 

خودشناسی DNA plus

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره لب لبو آفرین ماله جنوبی هاس

اهوم

اولین یه روی یه گاری نوشته بود لب لبو 

فکر کردیم منطورش لبو

بهش گفتم که برامون بزاره

در قابلمه رو باز کرد دیدیم نخوده 😂😂😂

ولی خیلی خوشمزه درستش میکنن

مامانم دوستم یه بار اورد مدرسه 

تند بودا ولی خوشمزه 

به سلامتی نه خب الان داره شیر میخوره  

مرسی عزیزم .

خوب دوسالش ک بشه  منم دخترم شیر میخوره دارم کم کم میگیرم ازش دو سالشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
شما ومامانتون از یک کاربری استفاده میکنید؟چه با حال 

نه کاربری مال منه توی گوشی منه 

بعضی وقتا مامانم میگه توی نینی سایت تاپیک بزار منم دیگه از زبونش مینویسم

مرسی عزیزم . خوب دوسالش ک بشه  منم دخترم شیر میخوره دارم کم کم میگیرم ازش دو سالشه

مامانم میگ بعد از‌۱۴۰۲ که کنکور بدم

داداشم توی امتحانات ترم اومد دنیا

ریاضیم از ۲۰ شدی ۱۷ ۱۸ 

و کنکور شوخی بردار نیست

مامانم میگ بعد از‌۱۴۰۲ که کنکور بدم داداشم توی امتحانات ترم اومد دنیا ریاضیم از ۲۰ شدی ۱۷ ۱۸  ...

موفق باشی عزیزم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه کاربری مال منه توی گوشی منه  بعضی وقتا مامانم میگه توی نینی سایت تاپیک بزار منم دیگه از زبو ...

چقد خوبه که با مامانت اتقد صمیمی هستین دارم فکر میکنم بچه ی اول ادم دختر باشه چقد خوبه اینجوری مادر یه همدم داره که میتونه درد ودل هاش رو بگه❤

منم دختر دارم ولی با دخترم ۲۹ سال فاصله سنی دارم