2777
2789
عنوان

بچه سوممممم 😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
۴۰ درصد انقدر قرص میخورم خیلی زیاده سرم خیلی زدم هنوز دستام کبوده سه سری فقط دکتر داروهامو عوض کرد

منم ۴۰درصدم دکتر رمدسیویر داده صبح میرم بزنم.شوهرم هم ۴۰ درصد بود این آمپول و زد ۶تا داده تا الان سه تاشو زده خیلی حالش بهتر شده.شما چرا از این آمپول نزدید

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...خراب آنکس که آبادت نخواهد وطن♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا اون هم مثل خودت تنها مینونه

نه خب اگه یه بچه دیگه بیاره 

تنها نمیمومه 

من هنوز به بچه های فامیل حسودیم میشه

مثلن عروسی پسر عموم

وقتی خواهر و برادرش پیشش بودن

میدونی حس بدیه 

یا وقتی دوتا خواهر پیش همن

منم ۴۰درصدم دکتر رمدسیویر داده صبح میرم بزنم.شوهرم هم ۴۰ درصد بود این آمپول و زد ۶تا داده تا الان سه ...

چرا زدم اول ۴ تا زدم رفتم اسکن آزمایش گفت التهاب داری دوباره زدم ۶ تا 

خودشناسی DNA plus
چرا زدم اول ۴ تا زدم رفتم اسکن آزمایش گفت التهاب داری دوباره زدم ۶ تا 

وای خدا یعنی ممکنه با این آمپول خوب نشیم.

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...خراب آنکس که آبادت نخواهد وطن♥️

به نظرم بیاره خیلی ب نفع مادرته .چون شما ک بزرگین و میرین دانشگاه داداشت میمونه و سومین بچع که میشن هم بازی هم . بگو الان اقدام کنه بیاره نزاره سه سال بعد .

منم اللن سومی و باردارم😎

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
چرا خوب میشین نگران نباش من اینجوری شدم ما همون گرفتیم فقط من التهاب داشتم همه با اینا خوب شدن 

ممنونم عزیزم.انشالله هرچه سریعتر سلامتی کاملت رو بدست بیاری🙏