2789
سخته ماین کردن راحت تر و بی دردسر تره الان شوهرم استاده توی خریدوفروش قشنگ از روی مندل ها پیش بینی د ...

به نظرت ریسک نیست ؟ارزش داره آموزش ببینم ؟!همسرم خیلی علاقه داره منم یاد بگیرم ولی حس میکنم ریسکه ،اعتماد سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرت ریسک نیست ؟ارزش داره آموزش ببینم ؟!همسرم خیلی علاقه داره منم یاد بگیرم ولی حس میکنم ریسکه ،ا ...

اگر استادت خوب باشه خوبه داداشمم یاد و فتا با یه استاد دیگه اصصصصصلا درحد شوهرم نیست استاد خیلی مهمه و خیلی طولانیه و حوصله میخواد و پیچیدس 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
از شوهرت بپرس چرا این doge نکبت گیر کرده درست بالا نمیره😂😂😂

اسمشو شنیدم البته خخخخخ من بلد نیستم یبار خواستم بشینم اموزشاشو دیدم واقعا علاقه ندارم بیخی شدم

اسمشو شنیدم البته خخخخخ من بلد نیستم یبار خواستم بشینم اموزشاشو دیدم واقعا علاقه ندارم بیخی شدم

منم داداشم خیلی وارد اما یادم نمیده🤣🤣🤣 البته خودمم استرس میگیرتم دنبال نمیکنم. همینطور یه سری ارز خریدم انداختم اونور

الان بازار چین باز میشه چه وقت خوابیدنه🤣

خخخخ حد ضررو حد سود میزاره چمیدونم خواهر من کرونا داره الان توقید بندش نیس زیاد ولی قبل کرونا برا همه میگفت چی گرون میشه چی ارزون و اینکه روانشناسی بازارش عالیه جو نمیگیرش یهو بخره ضرر کنه تا یه حد مورد نظرش سود کرد میبندش کافیشه

خخخخ حد ضررو حد سود میزاره چمیدونم خواهر من کرونا داره الان توقید بندش نیس زیاد ولی قبل کرونا برا هم ...

آفرین طمع نمیکنه این مهمه خیلی تو ارز دیجیتال. انشالله که حالش خوب بشه زود بیاد مشورت بده بهمون😁😁

شوهرت استادش کی بوده ؟

علیرضا مهرابی استاد داداشم آدام مرادی بود ک خیلی به زبون راحت تری توضیح می‌داد ولی خیلی عقب بود ولی محرابی سخت توضیح میده ولی حرفه ایی هروقتم سیگنال داد بهتون اول خودتون یه چک کنید بعد خرید کنید تازه اوایل کارشوهرم بود یه سیگنال داد شوهرم ولی پیش بینی کرد ضرر میشه داداشش بش گفت تو میدونی یا محرابی خلاصه خریدن کلللللی ضررر کردم یعنی هرچی سود کرده بودن پرید یعنی ازون ب بعد حتما خودش بعد سیگنال ارزیابی می‌کرد الان که خیلی وقته آموزشش تمام شده ولی شوهر من آدمیه ک به ینفر قانع نیس هی سرچ می‌کرد آموزش چندنفر دید تا ب اینجا رسید و هوش هم خیلی مهمع

منم داداشم خیلی وارد اما یادم نمیده🤣🤣🤣 البته خودمم استرس میگیرتم دنبال نمیکنم. همینطور یه سری ارز ...

ایناییکه می‌خرن ولش میکنن رو درک نمیکنم خو اگ. گرونم بشن تا یکی دوسال دیگه همه چیز همراهش ب نسبت گرون میشه نکن اینکارو