2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته💔

115 بازدید | 12 پست

گاهی اوقات اینجوری میشم... بغضم میگیره... دلشوره شدید میگیرم... دلم میخواد ساعت ها گریه کنم💔چیکار کنم خوب شم الان؟ 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

مث منی☹😢

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یہ آھنگ شاد بزار و برقص دنیا دو روزہ😁

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

من نماز میخونم یا صلوات میفرستم و با خدا حرف میزنم  یا انقد گریه میکنم دیگ از ضعیف بودن خودم بدم میاد به خودم روحیه میدم خوب میشم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
برید یه فیلم خوب ببینید حالتون خوب میشه یا با یکی از دوستان یا هی حرف بزنید بهتون انرژی مثبت بده

من دوستی ندارم که بتونه درکم کنه🙂

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
من دوستی ندارم که بتونه درکم کنه🙂

چه بد ولی اشکال نداره خودتون حال و هواتون رو خوب کنید 

البته منم وقتی حالم خوب نیست کسی حالمو خوب نمیکنه ولی خودم تا بتونم دور و بری هامو درک میکنم 

خدا بزرگه ناراحت نباشید🙂