2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

84 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها ما عقد هستیم همه چیز تو رابطمون خوبه فقط یه مشکل یه مشکل که شاید خیلی الکی بنظر بیاد اعصاب و روان منو بهم ریخته داره دیدگاهمو نسبت به همسرم عوض میکنه 😭💔

مشکل من با خواهر شوهرمه که همسرم خیلی بهش وابسته هست جوری که اون باشه منو فراموش میکنه 😊💔خیلی میره خونه ابجیش همه کارایی که میخایم کنیمو به اون میگه منم یه چیزایی از ابجیش دیدم که ازش ناراحتم کینه بد به دل گرفتم مثلا یکی از کوچیک ترین مشکلاتم باهاش اینکه بااینکه خودش لاغره دم به دقیقه به خودم یا جلوی همسرم بهم میگه چاق تر بودی فلان بودی بهتر بودی منم همیشه حرمت نگه دا‌شتم یا شوهرم هروقت میره خونشون میبرتش بیرون باهم می‌گردن در صورتی که منو همسرم الان سه چهار ماهه مثل اولا باهم بیرون نزفتیم(:💔 همسرمم دائما خونه اونه من نمیگم کنار من باشه خونه ما باشه میگم خونه خودشون باشه تو همه چیز خواهرشوهرم دخالت میکنه اصلا یه آدم حسوده به کل

همسرم جدیدا خیلی پرو شده یه روز و نصفه کنار منه 4 روزش خونه ابجیش وقتیم اونجا هست به زور سه چهار تا پیام میده 

اون روز باهم دیگه پاشدن رفتم برای عروسیمون دنبال باغ و تالار دیدن باهم در صورتی که من به همسرم چندین بار مستقیم غیر مستقیم محترمانه غیر محترمانه گفتم رفت و امدتو باابجیت کمتر کن بعد عروسی کنیم تو همچنان وابسته ای و به مشکل بر می خوریم بهش گفتم برای کارای عروسی به شدت ناراحت میشم باابجیت بریا اصلا انگار برای دیوار گفتم میبینه دلم میشکنه ناراحت میشما بازم انگار نه انگار خیلی دلم شکستههه 😭

یبار انقدر بهم فشار اومد که بهش گفتم اگه بخای به این رفتارت ادامه بدی من میخام تمومش کنم رابطمونو اومد جبهه گرفت که منظورت چیه تو دوس داری من همش خونه شما باشم منم خانواده دارم فلان چنان همه حق ها شد بااون تمام😊💔

حالا من بچم شما راهنماییم کنید کی مقصره حق باکیه بخدا داغون شدم بس فکر کردم و گریه کردم و همش یه گوشه تو اتاقم🙃💔

امشب همسرم قرار بود بیاد پیش من گفت یه سر برم خونه و میام پیشت همین که رفت خونه زنگ زد یه بهونه الکی اورد باز رفت خونه ابجیش دلم خیلی شکست حقیقتن💔🙂

شب بهش پیامک طعنه دار راجب دروغ گفتن و خر فرض کردن فرستادم دیگه جواب نداد

بنظرتون مقصر منم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری والا

ببین ۵۰ ۵۰دیگه

شاید بد عروسی خوب شد

شایدم برعکس بدتر شد

ببین تحملشو داری که شخص دومه زندگیش باشی

والستگی خیلی بده😐

...نزدیکه پنج ساله که منتظرم  ...هرکی امضامو دید واسم صلوات بفرسته...لطفن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.....یه حسی تو دلم میگه که دیگه وقت براورده شدن خواسته من شده😍😍😍😍😍یعنی میشه؟؟؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤خدایا شکرت که خواسته من با خواسته خودت یکی شد😍😍😍😍😍😍😍😍چه دیدنی بشه اون لحظه ای که شوهرم انقد غرق کوچولومون بشه که منو واسه لحظه ای یادش بره😊😋😋😍😍🤤🤤🤤🤤.......خدایا دلم خیلی گرفته😔😔😔میشه بغلمو پرکنی؟؟😭😭😭😭😭(۴۰۰/۲/۲۰)امروز بعد ۱۳ روزتاخیر دوباره پری شدم😔😔😔کلی فکروخیال کرده بودم میخواستم فردا برم ازمایش بدم..خدایا مگه یه ادم چقد تحمل داره😭😭😭😭😭(۴۰۰.۳.۳)❤❤بعداز این همه سختی وحس وحال گوناگون خدای من درکمال ناباوری یه دخترناز نصیبم کرد درحالی که دکترم گفته بود امکان باردارشدن به طور طبیعی نیس (دکترم هم به شدت ادم بااعتقاد ومسعولیت پذیری بود وبعداز خدا میتونم بگم دست اون برام افتاد ومن باردارشدم ودوران پرخطری هم داشتم که به لطف ایشون زودتر از موعود ولی به سلامت بچمو دنیااوردم..میخواستم متن بالا رو پاک کنم ولی گفتم به یادگار بمونه که یادم همیشه باشه چقد سختی کشیدم تا خدا منوهم لایق مادرشدن دونست ولی میخوام بگم الان که این متنو میخونم واقعن خندم میگیره که چقد بیخودی استرس کشیدم وناراحت شدم ومیتونستم خیلی کارها بکنم که نکردم چون خدا خودش موقعش که برسه خواستتو اجابت میکنه..ودیگه اینکه قرار نیس با بچه دارشدن تمام مشکلات گذشته حل بشه همه چی سرجاشه فقط یه نیرو و موجود قشنگی وارد زندگیتون میشه که میتونه تو موقع سختی یه نور امیدی باشه واسه تحمل سختی ها..از تمام لحظه هاتون استفاده کنین به موقعش خدا روزی تونو میده😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله روزی همه منتظرا😍😍😍۰۱.۷.۲۱...چهارماهگی دخترنازم😍😍😍
نه اصلااا😭😭

پس خیلی سخته خیلی

شوهرمن با داداشش اینجوری بود یعنی خدنگ داداشش بود به شدت روهم حساس که خیلی اتفاقا افتاد و درکل من ۳سال درگیربودم ولی خب تعش واسه من خوب شد یعنی شوهرم شناخت داداشش چه عوضیی و از خدنگیش دراومد 

توام خودت میدونی تازه طرفه تو یه زنه خودتم که میدونی زنا چقد مبتونن خطرناک باشن

...نزدیکه پنج ساله که منتظرم  ...هرکی امضامو دید واسم صلوات بفرسته...لطفن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.....یه حسی تو دلم میگه که دیگه وقت براورده شدن خواسته من شده😍😍😍😍😍یعنی میشه؟؟؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤خدایا شکرت که خواسته من با خواسته خودت یکی شد😍😍😍😍😍😍😍😍چه دیدنی بشه اون لحظه ای که شوهرم انقد غرق کوچولومون بشه که منو واسه لحظه ای یادش بره😊😋😋😍😍🤤🤤🤤🤤.......خدایا دلم خیلی گرفته😔😔😔میشه بغلمو پرکنی؟؟😭😭😭😭😭(۴۰۰/۲/۲۰)امروز بعد ۱۳ روزتاخیر دوباره پری شدم😔😔😔کلی فکروخیال کرده بودم میخواستم فردا برم ازمایش بدم..خدایا مگه یه ادم چقد تحمل داره😭😭😭😭😭(۴۰۰.۳.۳)❤❤بعداز این همه سختی وحس وحال گوناگون خدای من درکمال ناباوری یه دخترناز نصیبم کرد درحالی که دکترم گفته بود امکان باردارشدن به طور طبیعی نیس (دکترم هم به شدت ادم بااعتقاد ومسعولیت پذیری بود وبعداز خدا میتونم بگم دست اون برام افتاد ومن باردارشدم ودوران پرخطری هم داشتم که به لطف ایشون زودتر از موعود ولی به سلامت بچمو دنیااوردم..میخواستم متن بالا رو پاک کنم ولی گفتم به یادگار بمونه که یادم همیشه باشه چقد سختی کشیدم تا خدا منوهم لایق مادرشدن دونست ولی میخوام بگم الان که این متنو میخونم واقعن خندم میگیره که چقد بیخودی استرس کشیدم وناراحت شدم ومیتونستم خیلی کارها بکنم که نکردم چون خدا خودش موقعش که برسه خواستتو اجابت میکنه..ودیگه اینکه قرار نیس با بچه دارشدن تمام مشکلات گذشته حل بشه همه چی سرجاشه فقط یه نیرو و موجود قشنگی وارد زندگیتون میشه که میتونه تو موقع سختی یه نور امیدی باشه واسه تحمل سختی ها..از تمام لحظه هاتون استفاده کنین به موقعش خدا روزی تونو میده😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله روزی همه منتظرا😍😍😍۰۱.۷.۲۱...چهارماهگی دخترنازم😍😍😍