که آدم کسی رو برا درددل کردن نداشته باشه 😣😣یکی که باتمام وجودبه حرفات گوش بده ...بغلت کنه وبگه میفهمم چی میگی😢😢نه تحقیرت کنه نه توهین کنه نه بی توجهی😔😔هییی
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
بنظرم اگه باشه هم نباید بگی سعی کن حرفاتو تو دلت نگه داری ولی به کسی نگی چون بعدا برعلیه خودت استفاده میشه و اتفاقای بدی میوفته تجربه بدی دارم لطفا شما این اشتباهو نکنین
بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
اگه میدونستید ک آدما به بالا یا پایین رفتن دمای چای یا قهوشون یشتر اهمیت میدن تا احساسات جریحه دار شده شما هیچوقت مشکلاتتون رو به کسی نمیگفتید
کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏 یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیلهگر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂