2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم سینوفارم زدم

همسرم استرازنیکا

خدا رو شکر  مشکلی نداشتیم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من سینوفارم زدم فقط دو روزی کمی بیحال بودم

بابا هم سینوفارم زدن خداروشکر طوریشون نبود

خواهرم اسپوتنیک زد دز اول دو روزی تب داشت و درد دست دز دوم فقط درد دست

اون یکی خواهرم استرازنکا زد تا دو روز مدام تب داشت و بدن درد

همسرم دیروز برکت زد تاالان فقط کمی درد دست داره 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
اخه از این شایعات ک در میارن  ادم  نگران میشه

اصلا نگران نباش دنبال حرف یه عده ضدعلم نرو. البته من به مردممون حق میدم که اعتماد نکنن چون انقدر صد و نقیض حرف میزنن که هیچوقت تو هیچ تصمیمی نمیتونیم مطمین قدم برداریم حالا اون تصمیم میخواد خرید خونه باشه فروش طلا باشه یا زدن واکسن. 

ولی مطمین باش واکسن حتی تا حدی جلوی ابتلای شدید به دلتا رو هم میگیره. مرگ ومیر نداره حتی بستری هم بندرت داره ولی از کرونا پیشگیری صد درصد نداره.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
کدوم  بهتره ؟  گیج شدم  واس مامانم  نگرانم

سینوفارم بزنید. 

سینوفارم و استرازنکا از طرق هلال احمر وارد میشه هیچ تقلبی توش نیست. برکت هم اگه بود خوب بود ولی دیگه مواد اولیه ندارن برای تولید به دز دوم نمیرسه.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
کدوم  بهتره ؟  گیج شدم  واس مامانم  نگرانم

از بابت ایمن سازی اسپوتنیک از همه بهتره که الان فکر نکنم زیاد تزریق بشه(بیش تر واسه کادر درمان بودش)

من سینوفارم و برکت ترجیح میدم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...