2777
2789
عنوان

چله بری با بند ناف نوزاد🙄

1282 بازدید | 6 پست

کیا با بند ناف نوزاد چله بری کردن و باردار شدن؟

چجوری انجام دادین؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
من چله بری گردم اما با بند ناف نشنیدم

چقد وقت بعدش باردار شدی؟ چجوری چله بری انجام دادین؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد وقت بعدش باردار شدی؟ چجوری چله بری انجام دادین؟

الان باردارم حتی تاپیامو ببینی دکتر برا سز اختیاری خواستم پارسال چله بری کردم ۱ماه به عید حامله شدم حدود ۳ ماه دیگه به دنیا میاد

عزیزم انشالله شما هم زودتر بچه دار بشی😍

💟🧚‍♀️💟   نایب قرآن خواستین خصوصی پیام بدین  
الان باردارم حتی تاپیامو ببینی دکتر برا سز اختیاری خواستم پارسال چله بری کردم ۱ماه به عید حامله شدم ...

خب چطوری چلا بری آخه چند مدله

دعاکن برام تورو خدا یک سالو نیما اقدامم دیگ خسته شدم

ان شاءلله نی نیتو سالم بغل بگیری و بزرگش کنی

خب چطوری چلا بری آخه چند مدله دعاکن برام تورو خدا یک سالو نیما اقدامم دیگ خسته شدم ان شاءلله نی ...

عزیزم خودم که انجام ندادم سید انجام داد حضوری نرفتم زنگ زدم اخه میگت باید بدونی از چی چله

مرسی عزیزم انشالله دامن خودت هم سبز بشه💋

💟🧚‍♀️💟   نایب قرآن خواستین خصوصی پیام بدین  
عزیزم خودم که انجام ندادم سید انجام داد حضوری نرفتم زنگ زدم اخه میگت باید بدونی از چی چله مرسی عزیز ...

ممنون جواب دادی عزیزم