2777
2789
عنوان

کیا سنندجی هستن

244 بازدید | 22 پست

بچها رسمشون چجوریه

چجور افرادی هستن ؟

مذهبشون چیه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل تسنن هستن باشیعه هازیادفرقی ندارن.خیلی خوشحال دشاد وخونگرم هستن‌.کلا خوبن.من ۸سال سنندج بودم خیل ...

رسم ورسوم‌خاصی دارن؟

سخت گیر نیستن؟

به زندگیشون تعهد دارن 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
همه سنی همه جا خوب و بد پیدا میشه این دوره زمونه ادم خوبم تقریبا وجود نداره مربون و مهمون نوازم م ...

باهاشون رفت وامد داشتی؟یا اینکه خودتون سننوجی هستین 

اگه چیزی ازشون میدونید بگید لطفا

سنی هستن ؟یعنی سخت گیرن

قصد ازدواج داری؟  میگن حرمت دختراشونو خیلی دارن

برا یکی دارم میپرسم 

میخان بدونم با عروساشون چجور برخورد میکنن

باهاشون رفت وامد داشتی؟یا اینکه خودتون سننوجی هستین  اگه چیزی ازشون میدونید بگید لطفا سنی هست ...

نه بابا چه سخت گیری دارن بخدا خانوماشون خیلی آزادن وهیچ سخت گیری هم ندارن.

یه تعدادی هم که چادری هستن نظامی های اونجان.سپاه وارتش خانوماشون چادرمیپوشن ولی خودشون نه من ندیدم.

ارتش چ ربطی داره 

ماها خودمون ارتشی اییم ارتشی هم داریم پستاشونم بالاست کسی 0ادر نمیپوشه