2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 210 پست
فدات شم خوبم خدارو شکر  قربونت عزیزم انشالله سالم بغل کنی پسر خوشگلتو🥺😍 وای اره انگار منم م ...

واییی خدا چه شیرین و خوبببب خدا برات حفظش کنه

منم وسط دلخوشیت دعا کن توروخدا

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
عزیزم اینطور نگو  با دکترت مشورت کردی نگفت چیزی برا قرص و آمپول؟

فعلا درگیرآزمایش هامم قرص فقط متفورمین دادن

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واییی خدا چه شیرین و خوبببب خدا برات حفظش کنه منم وسط دلخوشیت دعا کن توروخدا

ممنون عزیزم ازت🥺

انشالله ب حق همین روز عزیز حضرت علی اصغر ب همه منتظرا نگاه کنه😍

گلم فقط دعا کن ی هفته دیگه آزمایش بدم بتام بالا رفته باشه ک دیگه مطمئن مطمین بشم برا نینیم🥺

فدات شم خوبم خدارو شکر  قربونت عزیزم انشالله سالم بغل کنی پسر خوشگلتو🥺😍 وای اره انگار منم م ...

فدات عزیزدلم همچنین😍😍😍😍

وااااای خوشحال شدم انشاالله که آزمایشتو تکرارکنی و بتات بالا رفته باشه😍😍❤❤😘😘

مبارکت باشه این حس قشنگ😍😍😍😍

مادرشدن خیلی حس خوبیه خواهش میکنم هر لحظه لحظش برای منتظرا دعاکن

من خودم سه سال منتظر بودم میدونم چه برزخیه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

تنبلی تخمدان دارم بله 8کیلو اضافه وزن دارم 

میدونستی برای تنبلی تخمدان لاغرشدن و ورزش معجزه میکنه؟؟؟؟ نمونش خود من

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

چرا دو خط بود که؟ 

نمیدونم😭

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
میدونستی برای تنبلی تخمدان لاغرشدن و ورزش معجزه میکنه؟؟؟؟ نمونش خود من

اره به فکر رژیمم

مثبتش یه هالیه‌ .. انگار خرابه. یکی دیگه امتحان کن

خراب نیست دوتاخط واضح افتاده اون رنگ وسطی که پخش شده بعد از نیم ساعت ازبین رفت

خراب نیست دوتاخط واضح افتاده اون رنگ وسطی که پخش شده بعد از نیم ساعت ازبین رفت

خب پس مبارکه! . اگه سریع افتاده و دوتا خطه واضحه جای شکی باقی نمیمونه. در اولین فرصت برو بتاتو‌چک کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم