2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 210 پست
خرابه یکی دیگه بزن

سلام فندوق خانم قشنگم😍

یادته پارسال گفتم میرم بعد وقتی اومدم عقد کردم و دانشگاه قبول شدم؟😍 

چقدر دعا کردم خدا بهت نی نی بده 

من از همون موقع خواننده خاموش نی نی سایت بودم ولی بخدا اسمتو تو گوگل میزدم هر دو هفته ی بار تاپیکاتو چک میکردم ببینم نینی داری یا ن🥺😍 

ی بار بعد ی ماه زدم اسمتو دیدم تاپیکا بارداریتو از خوشحالی بال درآوردم 😍

مبارکت باشه قشنگ ترینم

خداروشکرررر منم میگذرونم عههههه چه خوب سلامتییی هیچ در تلاش🤣 هنوز معلوم نشده جنسیت نینیت؟

پسره عزیزم انشاالله به زودی زود قسمت خودت میشه 

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه بزن عزیزم‌انشاالله مثبته

زدم منفی شد 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سلام فندوق خانم قشنگم😍 یادته پارسال گفتم میرم بعد وقتی اومدم عقد کردم و دانشگاه قبول شدم؟😍  ...

سلام عزیزمممم خوبی؟؟؟😍😍

یادمه تورو گلم آره😍😍 مرسی که بیادم بودی و دعام کردی خدا دلتو شادکنه انشاالله😍😍😍

تاپیکتو دیدم توهم بارداری؟؟؟؟؟!!!😍😍

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

پسره عزیزم انشاالله به زودی زود قسمت خودت میشه 

عزیزممممم دورش بگردممم خدا حفظش کنه برات

فندقی خیلی دعام کن خیلی 

امیدوارم همیشه لب خودتو و خانواده ی سه نفرتون خندون باشه غم و مریضی نبینی و به جاش موفقیت پسر کوچولوتو همیشه ببینی و بهش افتخار کنی و سرتو بالا بگیری بگی اینههه بچه ای که براش اینقد تلاش کردم  و لطف خدا هیچ وقت ازتون دریغ نشه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
انشالله ماه دیگه عزیز دلم 😘😘  فقط ب خودت استرس وارد نکن و بزن ب بیخیالی

دیگه خسته شدم 😞

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
چندروز گذشته از موعدت؟؟

هیچ وقت پریود منظمی نداشتم بخاطر همین اصلا حساب نمیکنم که کی شدم کی میشم 

اما تقریبا فکر میکنم 10روز

سلام عزیزمممم خوبی؟؟؟😍😍 یادمه تورو گلم آره😍😍 مرسی که بیادم بودی و دعام کردی خدا دلتو شادکنه انش ...

فدات شم خوبم خدارو شکر 

قربونت عزیزم انشالله سالم بغل کنی پسر خوشگلتو🥺😍

وای اره انگار منم مامان شدم😍

البته ناخواستست ولی میمیرم براش🥺🥺

من ضد بچه بودم ولی وقتی  مامانم گف آزمایشگاه گفته بتا ۴۶ و مشکوکی ب بارداری از خوشحالی کلی گریه کردم🥺

ما هشت ماهه ازدواج کردیم گفتیم بچه نمیخوایم تا فروردین ۱۴۰۱ اقدام کنیم 

حالا اون موقع بچم تو بغلمه😍😍

خدایا حکمتتو شکر🥺😍

عزیزممممم دورش بگردممم خدا حفظش کنه برات فندقی خیلی دعام کن خیلی  امیدوارم همیشه لب خودتو و خ ...

گلم اصلا ناامید نباش از رحمت خدا

هنوز سنت هم زیاد نیست نگران باشی که نکنه باردار نشی

مطمئن باش میشی، فقط و فقط و فقط استرسو دورکن همین

من همه کار کردم هر دارو و آمپولی گفتن زدم، طب سنتی پیش گرفتم آی یو آی هم شدم حتی ولی چون همش استرس داشتم هیچکدوم جواب نداد گفتن برو ای وی اف دیگه تخمدانت جواب نمیده

فقط ماهی که گفتم خدایا دیگه خسته شدم سه ساله همه جا دوییدم و به جایی نرسیدم دیگه سپردمش دست خودت

دقیییییقا همون ماه شد چون واااااقعا سپردم به خدا و بیخیال شدم

هیچ وقت پریود منظمی نداشتم بخاطر همین اصلا حساب نمیکنم که کی شدم کی میشم  اما تقریبا فکر میکنم ...

اضافه وزن داری؟؟

گلم اصلا ناامید نباش از رحمت خدا هنوز سنت هم زیاد نیست نگران باشی که نکنه باردار نشی مطمئن باش میش ...

مرسیییی چشم انشالله 

خدا تو دلیتو سالم و سلامت بزاره بغلت

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اضافه وزن داری؟؟

تنبلی تخمدان دارم بله 8کیلو اضافه وزن دارم