2777
2789
عنوان

ناراحتم

49 بازدید | 7 پست

من هفته هجده بارداریم بچه ام دختره قراره شنبه روزسالگردازدواجمون به خونواده هامون بگیم

امروزیه عکس گذاشتم پروفایلم پرسیدم به نظرتون دختره یاپسره

همه فامیل نوشتن پسرحتی یه نفرهم نگفت دخترخیلی ناراحت شدم خوردتوذوقم دیدم همه پسردوست دارن

پسرنعمت دختررحمت نعمت شامل همه میشه ولی رحمت نه شادباش دختربرکت زندگیه اتفاقابه شخصه من عاشق دخترم کاری به نظردیگران نداشته باش

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو با همه چیکار داری؟ شاید همه عقاید اعراب جاهلیت و که پسر دوس داشتن دارن😕

به خاطره اون نیست

چون خواهرشوهرم دوتادخترداره برادرشوهرم دخترداره داداشم دخترداره الان به من میگن پسره 

پسرنعمت دختررحمت نعمت شامل همه میشه ولی رحمت نه شادباش دختربرکت زندگیه اتفاقابه شخصه من عاشق دخترم ک ...

خودم خوشحالم امابااین رفتاری که کردم مطمنم وقتی بگم دختره همشون ناراحت میشن

به خاطره اون نیست چون خواهرشوهرم دوتادخترداره برادرشوهرم دخترداره داداشم دخترداره الان به من میگن پ ...

عزیزم اخه تو این جامعه و دوران دیگه دختر یا پسر فرقی نداره که اون قدیم بود که مردم میرفتن کار کشاورزی و دامداری میکردن میگفتن پسر خوبه الان دیگه بحث درباره جنسیت واقعا مسخره و بیهوده س. ایشالا که یه دختر سالم و صالح داشته باشی

دقیقامساله اینه نمیفهمن ممنون انشالله

شما اصلا با بقیه و طرز فکرشون کاری نداشته باشید و بدونید که دهن مردم و هیچوقت نمیشه بست حتی اگه شما کامل ترین و بهترین انسان هم بشین مردم بازم یه چیزی برا حرف زدن پیدا میکنن پس به بقیع فکر نکنین و به دختر خوشگل و نازتون که قراره بیاد تو زندگیتون و دلبری کنه براتون فکر کنین😍