2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟

چون شت کوین پروژه ای هست که هیچ هدفی نداره و از طرفز شیبا و شت کوینهای دیگه معمولا دست دو سه تا نهنگ کله گنده است که خر وقت دلشون بخواد پامپش میکنن و هر وقت دلشون بخواد میارنش پایین. امان از روزی که این نهنگها با همدیگه ساخت و پاخت کنن که پولاشونو از شیبا بکشن بیرون درنتیجه چنان سقوطی میکنه تماشایی و فقط این وسط اونی ضرر میکنه که خریدار خرد این شت کوین بوده. 

در حالی که اون ارزهای پدر و مادردار اینطوری نیستن‌. مثلا کاردانو یا دات بسیار آینده درخشانی دارن. کاردانو قراره آفریقا رو متحول کنه. چنین پروژه هایی حتی اگه در کوتاه مدت قیمتشون کم بشه اما در اینده میترکونن و از طرفی حجم معاملاتشون بالاست و نهنگهو به راحتی نمیتونن پامپ و دامپش کنن

البته جدیدا بوتالیک ویترین خالق کاردانو یک صحبتهایی در مورد شیبا کرده که اگه عملی بشه میشه روش سرمایه گذدری کرد.

چون شت کوین پروژه ای هست که هیچ هدفی نداره و از طرفز شیبا و شت کوینهای دیگه معمولا دست دو سه تا نهنگ ...

سلام عزیزم 😍ممنون از وقتی ک گذاشتی وبا حوصلعه جواب دادی گلم منم ب تازگی وارد ارز دیجتال شدم دوج دارم وکارادانو اگه دوست داشتی بیا همراه من و دوستانم توی تاپیک بورس ارز دیجتال از تجربه و دانشتون استفاده کنیم تاپیک این کاربر @64azin  

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
چون شت کوین پروژه ای هست که هیچ هدفی نداره و از طرفز شیبا و شت کوینهای دیگه معمولا دست دو سه تا نهنگ ...

عزیزم اجازه دارم تگ تون کنم ؟

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلام عزیزم 😍ممنون از وقتی ک گذاشتی وبا حوصلعه جواب دادی گلم منم ب تازگی وارد ارز دیجتال شدم دوج دار ...

کاردانو عالیه. امیدوارم یه زمان بیاز بگی مالت چندین برابر شده.

کاردانو دو دلاری واقعا خنده است. کاردانو رو ۷۰۰ دلار به بالا باید دید.

با ثبت نام و احراز هویت توی صرافی بیت پین میتونین دوج رایگان بگیرید

الان هم یه کمپین عالی دارن به اسم جمع برنده که دوتا 206 هدیشون یکیش که بدون قرعه کشی

دومی هم با ثبت نام  توی قرعه کشیش شرکت میکنید

اگر کد رفرال تون رو هم برای دوستاتون بفرستید و دعوت کنید میتونید مانا و شیبا هدیه بگیرید
https://bitpin.ir/landing/winners

زمان خریدشون کی هست ؟

پیشنهاد من برای شما اگر قراره هولد کنی اینه که فعلا دست نگهدار تا بازار حداقل ۳۰ ۴۰ درصد اصلاح کنه و بعد هروقت دیدی بازار به خاک و خون کشیده شد اون موقع بهترین ارزها رو بخر و نگه دار...

تجربه به من نشون داده بازار همیشه فرصت میده.

دوم اینکه برای اینکه دچار فومو نشی و فکر نکنی دیگه قیمت ارزها رفت بالا و شما جا موندی میتونی ۱۰ درصد از اون پولی رو که قراره بیاری در همین قیمتها ارزهای جامانده بخری... و مابقی رو نگهدار وقتی بازار قرمز شد بخر

یتدت باشه توی این بازار در عرض چند دقیقه بازار ۵۰ درصد اصلاح میکنه و سریع هم برمیگرده به حالت اول. یعنی میخوام بگم سفارشاتتو از همین حالا تنظیم کن که جا نمونی