2777
2789
عنوان

سقط عمدی.خیانت

334 بازدید | 6 پست

سلام مامانای عزیز . به حق این شبای عزیز واسم دعا کنین . هرکی میخونه واسه پاک شدن گناهم یک صلوات بفرسته خواهش میکنم . سه ماهه پیش سقط کردم تو هفته ده . با وجود یک دختر ۱۵ ماهه باردار شده بودم اولش ناراحت بودم . اما بعد به خودم امیدواری دادم که از پسش بر میام و خدا کمکم میکنه . با وجود اینکه افسردگی بعد از زایمان سزارینم هنوز مونده بود و از لحاظ روحی بد خلق شده بودم و عصبی و با همه دعوا داشتم اما نگهش داشتم. دلم واسه دخترم که هنوز کوچیک بود می سوخت چون شیر میخورد و به شدت وابسته بود بهم . اما بازم دلم نیومد کاری کنم . زانوهام هم به شدت درد میکردن توی همون دو ماهی که حامله بودم و بچه رو نگه داشته بودم . فک کنم کمبود کلسیم داشتم و بدنم قدرت دوباره برای بارداری بعدی رو نداشت.  خلاصه ویار شدید و کاملا بی اشتها بودم . شوهرم منو یک هفته گذاشت خونه مادرم . ۷ روز اونجا بودم که روز هفتم متوجه شدم همسرم یکم عوض شده و بهش مشکوک شدم . و صحبتاشو که خیلی نامتعارف بود با یک زن شنیدم . و تصمیم گرفتم بچه رو با قرص بندازم . شوهرم گفت اون همکلاسی ۹ سال پیشش بوده که تو خیابون اتفاقی دیدش. من باور نکردم و خلاصه با هربدبختی بود سقط شد  کلی عذاب روحی کشیدم‌. الان اگه بود ۶ ماهم بود ‌ . آرزو دارم برگردم به سه ماه پیش و اون همچنان توی شکمم باشه . تازه بعد یک هفته سقط با قرص کورتاژ شدم.  و رفتم بیمارستان . از شوهرم عصبانی هستم چون اون واسم این اتفاقات تلخ رقم زد ‌ . الان با خودم میگم شاید شوهرم راست میگفته . شوهرم خیلی التماس کرد که نندازمش.  ولی من نمیتونستم با شک و تردیدی که به همسرم و زندگی ایندم داشتم اونو نگه دارم  البته از اون روز هیچ چیز مشکوکی از شوهرم ندیدم و سه ماه تمام تحت نظر مشاوره هستم . یکدفعه احساس ناامنی کردم از طرف شوهرم . به نظرتون تقصیر من بوده یا شوهرم؟  و اینکه منو خدا میبخشه ؟؟ فکر کنم داریم چوبشو میخوریم . چون هم شوهرم کرونا گرفت هم من و هم دخترم . الان تازه خوب شدیم و کارمون به بیمارستان نکشید . خدا منو بخشیده ؟ کیا جای من بودن همین کارو میکردن؟

من جای تو بودم و این کارو نکردم مه عزیزم خدا شما رو نمیبخشه شما رو به خاطر کشتن یه انسان و شوهرتونو به خاطر ظلمی که در حق شما کرد ولی هنوز عقوبتشو نکشیدین عقوبتش بزرگ تر از کرونا ست منتظر باش

❤️

چه ربطی به کرونا داشت عزیزم؟ همه دنیا دارن کرونا میگیرن! 


به نظر من کار بدی نکردی. اگر میاوردی و با حال بدی که داشتی نمیتونستی خوب براش مادری کنی گناه بود. 

خودتو ناراحت نکن، به فکر سلامت خودت و زندگیت باش و برای اون بچه ای که داری مادری کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅


امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من جای تو بودم و این کارو نکردم مه عزیزم خدا شما رو نمیبخشه شما رو به خاطر کشتن یه انسان و شوهرتونو ...

مگه نمیگن از ته دل توبه کنی انگار دیگه اون گناهو انجام ندادی ؟ به نظرت تقصیر کی بود سقط ؟

مگه نمیگن از ته دل توبه کنی انگار دیگه اون گناهو انجام ندادی ؟ به نظرت تقصیر کی بود سقط ؟

سقط تقصیر تو هست چون تو تصمیم گرفتی ولی ظلمی که بابت خیانت بهت شده هم تاوانشو میده شوهرت 

توبه کنی یعنی موقعی که تو جایی واسه جبران گذاشته باشی 

شاید شاید خدا ببخشتت ولی هر گناهی اثار وضعیی خودشو داره که دفع نمیشه

❤️
2790
2778
2791
2779
2792